ARIOVÉ Energie slunovratu a po slunovratu jaké možné zkratky a smyčky lze ještě použít

17.12.2014 00:53

ARIOVÉ

Energie slunovratu a po slunovratu

jaké možné zkratky a smyčky lze ještě použít

___________________________________________________

 

Chystá se velká transformace lidských srdcí.

Vše, co bylo uloženo a zamčeno, vyplave na povrch. Vše, co bylo zapomenuto, vrátí se, aby všechny zkušenosti a informace mohly být prozářeny láskou. Chystá se velký kvantový skok pro lidstvo. Váš úkol teprve přichází.

Aby toto mohly lidské bytosti zvládnout, bude jim pomoženo. Nesčetně sloupů láskyplných energií proudí nyní na zem a zde se ukotvuje. Nesčetně bytostí se sdružuje kolem vaší planety, jež prožívá porodní bolesti. Matka Země.

Pro vás je tato informace cenná ze dvou důvodů - jednak v sobě můžete už nyní ukotvovat sloupy lásky, abyste energii vás samých prosvítili a roztáhli více do šířky. A jednak - buďte pevní - již teď v sobě máte více světla, než jste kdy schopní rozdat. Doba, která přichází, z vás tvoří majáky. I proto bylo vaše období v posledních letech tak těžké - nebyl čas otálet a bylo třeba se posunout.

Metody...

nejsilnější metodou je láska - je to nekonečný zdroj a zdroj je láska. Tvoří neutuchající hudbu sfér a dere se na povrch každým pórem Maminky Země - plujte v její vlně. Často se stává, že pracujete mechanicky a odříkáváte formulky v soustředění, které se ubírá více cestou mysli.

Vstupujte do srdce, žijte srdcem a láskou každý den. Žijte sami v sobě. Když se nemůžete dostat do nitra svého srdce, žádejte o pomoc. Žádejte o zázrak - "přeji si být ve svém srdci, bytosti lásky". A mantra..jsem ve svém srdci. Tam je pro tuto dobu vaše jediné a pravé místo.

Vnímejte energii - plujte v ní  a hledejte vnitřním zrakem souvislosti, které vedou světelnými vlákny do vašich srdcí. Rozhlížejte se z majáku svého srdce a buďte kreativní. Pak budete šťastní a budete moci pomáhat.

 

Ariové a Alio 

—————

Zpět