Blíží den 20.3.2014.

09.03.2014 20:05

Blíží den 20.3.2014. Tento den pro lidstvo tak velmi zásadní, že každý člověk toto jaro pocítí. Někdo méně někdo více, ale toto jaro, které je jedinečné v tom, že se podobně opakuje jednou za několik tisíc let, nevynechá žádnou bytost na planetě Zemi beze změny. Každý dříve či později svoji změnu uzná a pak ji teprve bude moc porozumět. Vím, že bylo již mnoho proroků a jasnovidců kteří hlásali spásu a mnoho jiného, ale nic zásadního se pak neudálo. Není to však chyba proroků, ale kolektivního myšlení, které dokáže buď odvrátit nebo přivolat jakoukoliv situaci, která se může týkat i celého lidstva. Proto nic zarytě netvrdím a ani nic neslibuji, ale přesto nechť se každý sám na sobě  přesvědčí že od 20.3.2014 je vše jiné. I když jsem se již dříve v předchozích článcích vyjadřoval o tomto jaru, o propojení galaktického slunce s našim zemským sluncem - jádrem, přesto mám stále tendenci lidi na tuto situaci více připravit a proto znovu píši a uvádím, že nelepší příprava je být člověkem klidným, který přijal do svého života vše co se v něm nachází a to dobré i zlé, člověkem který je vděčný za vše co má a nemá, člověkem který v pokoře rozjímá v přítomnosti o radosti a blahu všeho co Země dává a vesmír posiluje, člověkem který nic neočekává, ale přijímá sebe a ostatní takové jací jsou, člověkem který nemá tendenci si stěžovat, ale má tendenci se radovat, člověkem který nehledá blaženost a mír, protože blaženost a mír v sobě prožívá, činí to teď a tady. Buďme lidmi, co nic neočekávají ale rovnou to prožívají. Prožívejte již teď toto jaro, právě teď a budete připraveni, sjednoceni, spojeni. 

Každý kdo budete chtít znát odpovědi na otázky, které po 20.3.2014 vyvstanou, napište na email. Kdo bude chtít jen sdělit svoje zážitky to jak se cítí napište Merlain@seznam.cz

Kdo se budete chtít zúčastnit našich seminářů našich setkání přijďte, kdo nebude mít peníze nevadí, vstup je dobrovolný.

Budeme jezdit po české republice a tvořit semináře, které budou mít dobrovolný vstup. Budeme se snažit tyto setkání tvořit ve volné přírodě vždy co nejblíže k dopravě, aby tak mohl přijet každý, kdo bude chtít. Můžete nám v tom pomoci a nabídnout přírodní místo, které není náročné na dopravu a také na terén. Jde především o setkání a sdílení mezi všemi námi :-), sdílení přátelství a vzájemného pochopení, porozumění, souznění, půjde o odpovědi na vaše otázky :-)

S úctou k vám lidem Merlain

Vše ostatní na těchto třech stránkách https://www.krystalka.estranky.cz/  https://www.dobresdeleni.estranky.cz/  https://www.jinedeti.estranky.cz/   

Ps: Obsah můžete šířit.

—————

Zpět