BRUCE HAROLD LIPTON, Ph.D. poprvé v České Republice

13.10.2018 10:00
 

 

SEMINÁŘ DR.BRUCE LIPTONA

 

 Sobota  13. 10. 2018 od 09:00 do 18:00 hodin v TOP HOTELu Praha

 

Výjimečné setkání s výjimečným vědcem, buněčným biologem, autorem několika bestsellerů, otcem epigenetiky, a především člověkem Dr. Drucem Liptonem.

 

"Jaký by byl váš život, kdybyste se dozvěděli, že jste mnohem silnější, než jste si kdykoli představovali?"

"Renesance ve vědě vytváří skutečnou revoluci, dokonce tak radikální, že mění svět."

 

 

Po čtyřech letech vyjednávání se nám podařilo pozvat Dr. Bruce Liptona do Prahy, aby zde mohl uskutečnit svoji přednášku. Přednášku o svých znalostech a zkušenostech, které jsou na jednu stranu doslova revolucí ve vědě a na druhou stranu obrovským přínosem pro pochopení a změnu Vašeho života, Vašeho zdraví. 

Seminář Dr. Bruce Liptona – autora knih "Biologie víry", "Spontánní revoluce" a "Líbánkový efekt" – se bude konat v sobotu dne 13.10.2018 v TOP HOTELu Praha.  Seminář se uskuteční ve spolupráci s MUDr. Janem Šulou.

 

Základní témata semináře:

“Nová” biologie objasňuje, jak naše myšlenky, postoje a přesvědčení tvoří podmínky našeho těla a našeho místa ve světě. Poznání je síla – poznání "sebe" nabízí jedinečnou příležitost vlastní seberealizace a možnost proměnit se z pasivní „oběti“ na zodpovědného spolutvůrce budoucího světa.

Buněčný biolog a autor Bruce H. Lipton poskytuje vzrušující nový výzkum, který skýtá možnost vzkvétat v tomto turbulentním období v historii naší planety. Tuto evoluci ženou kupředu objevy v kvantové fyzice a epigenetice, které nabízejí pohled do pravé podstaty toho, kdo opravdu jsme — spirituální entity ve fyzických tělech.

Dr. Bruce Lipton bude věnovat přednášku také EPIGENETICE a odhalí, že nejsme oběťmi našich genů, ale máme neomezenou schopnost žít život přeplněný zdravím a štěstím. Prezentace bude zahrnovat vhled do vývojového programování odpovědného za neviditelné a nevědomé chování, které vytváří nebo podkopává naše zdraví, naše přání a touhy. Další ínformace osvětlí mechanismy, kdy stres je zodpovědný za až 90% onemocnění a jak můžeme ovlivnit aktivitu tzv. telomerázy, tělesného ekvivalentu "fontány mládí". Interaktivní seminář Dr. Bruce Liptona Vás vezme na cestu sebepoznání od chemie atomů po chemii lásky. 

Nejedná se pouze o přednášku, ale díky informacím získaných na semináři si můžete uvědomit, jak málo stačí, aby se změnil váš život. 
 

     

 

STANDARDNÍ  VSTUPENKY 

3000 Kč + 15% DPH = 3450 CZK 

 

 VIP      VSTUPENKY 

4900 Kč + 15% DPH = 5635 CZK

- První řady v sále

- Káva během celého semináře

- Obědové Menu

 


 

Program semináře:

                                              

 

Místo konání:

TOP HOTEL Praha**** - Blažimská 1781/4, 149 00 Praha 4, www.tophotel.cz/cs/

 

Snažili jsme se, aby cena vstupenky byla opravdu příznivá, ale nákladům na uspořádání semináře se prostě nevyhneme.

Seminář bude velmi interaktivní, umožňující vzájemnou komunikaci mezi účastníky a Dr. Brucem Liptonem, doporučujeme tedy účastníkům, aby se oblékli do pohodlného oblečení, díky kterému se budou cítit dobře a pohodlně. Doporučujeme také vzít si s sebou láhev pitné vody. 

Celý seminář je kompletně simultánně překládán do českého jazyka profesionálními tlumočníky, se kterými máme výborné zkušenosti z předchozích let.

Seminář je určen pro všechny bez ohledu na to, zda knihy Dr. Bruce Liptona četli nebo nečetli. Knihy budou také dostupné k zakoupení a k následnému podpisu Dr. Liptonem. 

Podle našich informací ze zahraničí Seminář s Dr. Brucem Liptonem je vždy pro všechny účastníky neopakovatelným zážitkem. 

 

 

 

 

 
 


 

—————

Zpět