DARÍSEK SDĚLUJE ŽE PRÁCE JE HOTOVÁ :-)

19.02.2014 21:31

DARÍSEK SDĚLUJE ŽE PRÁCE JE HOTOVÁ :-)

Vysvětluje Merlain:

Před časem jsme sdělovali o propojení mezi galaktickým středem a středem naší planety Země, tedy propojení galaktického slunce a se sluncem - jádrem naší planety Země. Informovali jsme o uvolňování starých tisíciletých struktur, vzorců a programů, o čištění těchto zemských vnitřních sfér jak od středu jádra k povrchu Země, tak od povrchu Země ke středu jádra, zemského slunce. Informovali jsme i tom že k projení může dojít les nebo až za mnoho let.

Do této práce se zapojilo mnoho bytostí z jiných sfér a dimenzí, také i některé myšlenkové formy, které mají zájem o vývoj, ale také i mnoho vašich vyšších Já :-), které se činili a pomáhali za což velmi děkujeme a velmi vás moc chválíme a nejen mi, ale i mnoho jiných bytostí :-).

A jak to dopadlo? Skvěle, nad očekávání skvěle! Práce je hotová! Ptal jsem se několikráte, viděl jsem práci udělanou a říkal jsem si mám to sdělit lidem? Mam je potěšit? A  co když k propojení letos nedojde  a všichni se budou těšit, pak by mi to bylo moc líto a cítil bych se jako bych zklamal celý svět. Totiž došlo k malému paradoxu. Práce je udělaná dříve, než se vůbec předpokládalo ( kdo můžete zjistěte si to sami, kartami, kyvadlem, ptaní se svých průvodců, vědomím vycestováním, v meditaci atd.) a proto nastala tato situace: Nyní se musí záměrně tomuto propojení galaktického a zemského slunce zabraňovat, jelikož není ještě ta správná konstelace. Lidé ještě nejsou stále připraveni a mohlo by to způsobit ještě zbytečně mnoho šoků, které některým lidem, kteří ještě nejsou připraveni mohou způsobit zdravotní problémy a i úmrtí. Je to jako by jste do žárovky na 220 voltů pustili 1000 voltů. Pro lidi kteří, jsou připraveni je to doslova ráj. S počátku mohou mít bolesti a točení  hlavy, příznaky chřipky atd. a nebo také ne, mohou rovnou zažívat své tisíci voltové rozsvícení. Takže při zjišťování zdali k propojení dojde letos mi bylo několikráte sděleno že ano! Takže tímto sděluji, že letos dochází k té nejkrásnější události a zážitku, kdy sami pocítíte a uvidíte změny jak v sobě tak navenek v okolí :-). K propojení zřejmě dojde letos na první jarní den, který je mimořádně 20. března, nikoliv 21 března. Může k tomu dojít i dříve, ale nejlepší konstelace je o prvním jarním dnu. I když vše je možné :-) Pokud dojde k jinému datumu, budeme vás informovat.

Takže se máme letos na co těšit a to ani ne za dlouho :-) . Vnímejte svůj vnitřek, své vnitřní pocity, své vnitřní bytí a všichni se radujme :-)

S úctou Merlain a rodina.

PS: Obsah můžete šířit :-)
WWW.DOBRESDELENI.ESTRANKY.CZ
WWW.JINEDETI.ESTRANKY.CZ

=

—————

Zpět