Kříž bolesti a utrpení - však lid musel dlouho nést - zachycen je i ve 3 obrazcích 2013: u Litoměřic Úštěk, na Znojemsku, u Brna Drnovice.

Obrazec u Strakonic Osek -  Rohozná,  nastoluje vyšší řád trojjedinosti tvoření a harmonii vyšších světů:

        

Přicházejí nové - pozitivní energie z vyšších světů - probíhají změny v lidských tělech, duších, DNA...

Velký kruh uprostřed obrazce v Rozseči nad Kunštátem na úpatí Vysočiny ozdobil rovnoramenný kříž harmonie a jednoty plný spokojených lidiček:

Vznik největšího obrazce v ČR - na ploše téměř 200 x 200 metrů - sledoval i mimozemský objekt   spatřený místními občany. V zeleném obilí byl znázorněn tvar kruhovitého objektu, jenž vysílá do všech světových stran menší a disky a sondy. Harmonie a pohoda vyzařující z obrazce zasazeného do krásné a čisté krajiny, lákala mnoho obdivovatelů, zelené obilí vytvarované mikrovlnnými paprsky se zvedalo pokračujíc v růstu a majitel pozemku rozhodl zamezit dalším návštěvám skosením obrazce. Harmonické energie posilující planetu a léčící tělo i duši člověka se dál z místa rozlévají.

                            Kontakt s vyššími inteligencemi a Vesmírem se otevřel...

 

Rozesmátý smajlík nalezený  mladými pány exopolitiky v obci Myslíč u Benešova po návratu z nočního focení v Rozseči - puká smíchy nad nevědomými občany i "vědeckou elitou":

 

 V Libereckém kraji nedaleko obce Žďárek a zámku Sychrov se objevil z 27. na 28. července 2013 nejkrásnější a nejdokonalejší obrazec, zdokumentovaný v uplynulých 42 letech v České republice. Měří 71 x 32,5 metru.

Sedmý obrazec 2013 - PERLA českých piktogramů - vyrazil všem dech svou dokonalostí a mnohotvárností i jemnými energiemi šířícími se celou krajinou a uzdravujícími nádherný kraj zdevastovaný člověkem. Energie uzdravující tělo i duši člověka přilákaly sem plno lidiček, neboť zde cítí přítomnost a ochranu a neustálou pomoc vyšších bytostí. Vložily sem  svůj obraz, zanechaly odkaz o své existenci a neustálé přítomnosti na planetě Zemi: 

 

 

Galaktický vzestup je v plném proudu - dimenzionální brány se otvírají - božské bytosti se vracejí...

 

Vnímavý člověk myslí, vidí a slyší - navrací se k dávné moudrosti veškerenstva - je součástí Vesmíru:

 

Věda požadující důkazy - má možnost je získat:

Ve skoseném lánu u Rozseče nalezne množství stébel poškozených mikrovlným zářením,

v dalších obrazcích též - jen mít oči k vidění!

V obrazci u Turnova jsou doklady o působení obrovského tlaku shora a vysoké teploty umožňující pevné přitisknutí dozrávajících stonků k zemi - bez zlomení! I v blízkém záhadném trojúhelníku objeví mnoho podkladů pro výzkum! Skýtá spoustu materiálu lidského odpadu vloženého na obilný podklad podivným způsobem - možnost uložení pouze shora!

Výzkumné ústavy obilnářské prosím o domluvu se zemědělci o odebrání vzorků obilí z obrazů.

Výzkum může prokázat zvýšení kvality zrna, klíčivosti, DNA, výnosnosti, prospěšnosti pro zdraví člověka, zvýšení bonity půdy.

Vzorky z obrazců a jejich blízkosti - energie má rozptyl až 300 metrů - se liší parametry od vzorků z opačného konce lánu, jak bylo prokázáno v zahraničí.

Vědecký výzkum probíhá v Anglii, Americe, Rusku, Polsku, Bulharsku...

V USA vědecký tým Nancy Talbolt je podporován Rockfelerovou nadací.

V Rusku vědkyně pracují pod vedením pilotky a kosmonautky Mariny Popovičové.

V Bulharsku se do výzkumu kruhů v obilí zapojila Akademie věd.

Polsko má výzkumný projekt na oblast výskytu obrazců u Wylatova.

ČR výzkumný tým chybí!

Vzhledem k nadutosti vědecké pospolitosti v ČR velice zaostáváme za průměrem.

Bobříkem mlčení nic nového neobjevíme a nezískáme. Svět a jeho vývoj jde dál...