"EXTREME REPORT": VČELÍ APOKALYPSA SE VE SPOJENÝCH STÁTECH STÁLE PROHLUBUJE --- PUTIN VYTÁHL DO OTEVŘENÉHO BOJE PROTI PLODINÁM "GMO" A JEJICH PRODUCENTŮM

01.07.2014 10:02

"EXTREME REPORT": VČELÍ APOKALYPSA SE VE SPOJENÝCH STÁTECH STÁLE PROHLUBUJE --- PUTIN VYTÁHL DO OTEVŘENÉHO BOJE PROTI PLODINÁM "GMO" A JEJICH PRODUCENTŮM

23.06.14   Jaroslav Chvátal

Jaroslav ChvátalDosvědčuje to velmi ostré memorandum, které přišlo z "Kanceláře ruského prezidenta Putina". V tomto dokumentu se uvádí, že prezident Putin uvedl znovu do stavu plné bojové pohotovosti vojenské jednotky "Centrálního armádního okruhu" - možná jste tuto informaci v obecné rovině zaslechli i v našich sdělovacích prostředcích. Ovšem zajímavé je, že k tomuto aktu došlo po téměř dvouhodinovém rozhovoru prezidenta Putina se svým protějškem prezidentem Obamou. Na konci tohoto dialogu prý Putin Obamovi vzkázal, aby došlo k okamžitému zastavení zcela nepřijatelné globální politiky korporace "Monsanto". Ve výše uvedeném státním memorandu se dále hovoří o tom, že před několika dny Putin navštívil "Státní Zemědělskou Univerzitu" (pokud si dobře pamatuji, došlo k tomu dne 18. června 2014). Zde byl špičkovými vědeckými odborníky poučen o tom, že nadále pokračující "včelí apokalypsa", která aktuálně lavinovým způsobem prostupuje celými Spojenými státy, nyní vstupuje do své nejhlubší fáze, přičemž zcela reálně hrozí situace, kdy by mohl být celý svět ohrožen dodávkami potravin, což by mohlo vést k rozsáhlým nepokojům po celém světě.


Není tomu zase až tak dávno, co Parlament EU prý "omylem" schválil užívání plodin "GMO" na území členských států tohoto "srandovního" panevropského geopolitického uskupení. Ono ne že by to pro nás bylo zase až takovým překvapením (Česká republika nezávisle na EU, jak jsem se dozvěděl, akceptovala přítomnost tohoto svinstva na svém území již dávno). V tomto kontextu je skutečně velmi poučené sledovat postoj například takového Ruska, kterému v této obskurní problematice právě došla trpělivost.

Dosvědčuje to velmi ostré memorandum, které přišlo z "Kanceláře ruského prezidenta Putina". V tomto dokumentu se uvádí, že prezident Putin uvedl znovu do stavu plné bojové pohotovosti vojenské jednotky "Centrálního armádního okruhu" - možná jste tuto informaci v obecné rovině zaslechli i v našich sdělovacích prostředcích. Ovšem zajímavé je, že k tomuto aktu došlo po téměř dvouhodinovém rozhovoru prezidenta Putina se svým protějškem prezidentem Obamou. Na konci tohoto dialogu prý Putin Obamovi vzkázal, aby došlo k okamžitému zastavení zcela nepřijatelné globální politiky korporace "Monsanto".

Ve výše uvedeném státním memorandu se dále hovoří o tom, že před několika dny Putin navštívil "Státní Zemědělskou Univerzitu" (pokud si dobře pamatuji, došlo k tomu dne 18. června 2014). Zde byl špičkovými vědeckými odborníky poučen o tom, že nadále pokračující "včelí apokalypsa", která aktuálně lavinovým způsobem prostupuje celými Spojenými státy, nyní vstupuje do své nejhlubší fáze, přičemž zcela reálně hrozí situace, kdy by mohl být celý svět ohrožen dodávkami potravin, což by mohlo vést k rozsáhlým nepokojům po celém světě.

(Pro méně informované čtenáře bych chtěl připomenout, že masivní hromadný úhyn včel na území US má podle většiny odborných závěrů přímou souvislost právě s pěstování geneticky modifikovaných plodin). Putin očekává, že Obama vezme Ruské memorandum velmi vážně a podnikne okamžité kroky k zastavení zcela reálně se rýsující katastrofy.

Putin si podle všeho během původního telefonického rozhovoru asi vůbec nebral žádné servítky, neboť hned na druhý den, tedy dne 19. června 2014 mu Obama volal zpět s tím, že ve zrychleném řízení podepsal memorandum uvádějící na celém území Spojených států nouzový režim, během kterého mají být urychleně vypracovány plány na plošnou orchranu všech primárních opylovačů (včel, čmeláků, motýlů, ptáků a netopýrů).

Podle všeho prezident Obama dnes rozeslal všem zainteresovaným vládním i nevládním agenturám oběžník, ve kterém je doslova psáno: "Problém je velmi vážný a vyžaduje okamžitou maximální pozornost s cílem zajistit udržitelnost všech systémů produkce potravin a vyhnout se tak zcela katastrofálnímu ekonomickému dopadu na zemědělství a ochranu životního prostředí."

Obama aktuálně přiznal i fakt, že počet včelstev ve Spojených státech poklesl z 6 000 000 (rok 1947) na ubohých 2 500 000 (současný stav). Shodou okolností před nedávnem "Výzkumný zemědělský institut" v USA zjistil, že přirozená včelí aktivita má hluboký ekonomický dopad na americké hospodářství. Krátce a jednoduše řečeno, včely ve Spojených státech přináší každoročně do státní pokladny nezanedbatelných 24 miliard dolarů.

Přestože Putin vyjádřil jakousi elementární spokojenost nad prakticky okamžitou reakcí Obamovy administrativy v kontextu s ruským memorandem, které detailním způsobem mapuje vážnost situace, ve finále zůstal rozezlen poté, co Obama nedokázal dát svému protějšku záruky, že se USA a EU nebudou snažit na území Ukrajiny zavádět program výsevu a výsadby geneticky modifikovaných plodin. Putin doslova a do písmene v jistém afektu řekl:

"Okamžitě zastavte expanzi Monsanta na Ukrajinu, nebo do hodiny uvedu do plné bojové pohotovosti desítky tisíc vojáků "Centráního okruhu".

Nakonec, jak všichni víme, k této situaci skutečně došlo. V tomto ohledu je důležité poznamenat, že Rusko sdílí zhruba 2300 kilometrů hranic s Ukrajinou a Putin již dříve naznačoval, že výsev geneticky modifikovaných plodin na území Ukrajiny bude ze strany Ruska považován za hrozbu národní bezpečnosti. Myslíte, že Putinova reakce je přehnaná. Já si to tedy osobně vůbec nemyslím. Pokud byl svými odborníky v oblasti zemědělství detailně seznámen s tím, o jaké svinstvo jde a jaké škody páchá nejen na lidském zdraví (viz například již zmínění přírodní opylovači), pak jeho reakci plně chápu a respektuji.

Přesvědčivé důkazy o tom, že současná stále se prohlubující "včelí apokalypsa" na území Spojených států je způsobena plodinami "GMO", jsou známé již od roku 2008. To znamená bezmála šest let, ale západ pro eliminaci tohoto nebezpečí doposud neučinil prakticky nic. Zatímco v Rusku byl již schválen zákon umožňující trestní stíhání jakéhokoliv producenta geneticky modifikovaných plodin (ale i potravin z těchto plodin) na území Ruské Federace.

Ruský premiér Medveděv již letos v dubnu apeloval na OSN s tím, aby byla vytvořena nezávislá mezinárodní agentura, která by měla provádět velmi přísné kontroly výrobků z plodin "GMO", a to po celém světě. Velkou prioritu by měla mít i iniciovaná studie, která by měla definitivně odpovědět na otázku, jaké a jak intenzivní dopady na lidské zdraví by měla konzumace geneticky modifikovaných potravin v dlouhodobém horizontu.

Velmi obratně se k této věci vyjádřil dr. Kiril Čerkasov, člen zemědělského výboru "Státní Dumy", když řekl, že ve chvíli, kdy je vlivem působení nějaké škodlivé látky/zbraně zabito nebo zraněno několik osob, jde podle současné mezinárodního měřítka o teroristický čin, přičemž plodiny "GMO" se prokazatelně podílí ročně na úmrtí mnoha tisíců lidských jedinců po celém světě, ale toto je viditelně v naprostém pořádku. Takže podle jakého metru je tedy ve skutečnosti měřeno?

A tak právě na tomto příkladu je patrný mocný vliv nadnárodních korporací, které doslova "těží" neuvěřitelné finanční prostředky na úkor zdraví a smrti uvnitř globální lidské populace. A navíc je evidentní, že tyto korporace řídí politická uskupení západu. Jinými slovy řečeno, politici "tancují" tak, jak oni "pískají".

Takže otázka na závěr je zcela jasná:

"Jak dlouho si toto ještě necháme líbit? Jak dlouho budeme snášet roli rukojmích v tomto neuvěřitelně zrůdném experimentu?"


https://www.dw.de/putin-places-central-russia-forces-on-full-combat-alert/a-17726395
https://eng.kremlin.ru/news/22501
https://online.wsj.com/articles/putin-obama-to-speak-by-phone-mainly-about-ukraine-1403261474
https://thehill.com/regulation/administration/210064-obama-gives-order-to-protect-bees-and-bats
https://rt.com/news/159188-russia-gmo-terrorist-bill/
https://www.globalresearch.ca/death-of-the-bees-genetically-modified-crops-and-the-decline-of-bee-colonies-in-north-america/25950
https://rt.com/news/159188-russia-gmo-terrorist-bill/

—————

Zpět