HARMONIZACE JINU A JANGU

01.05.2015 12:02

HARMONIZACE JINU A JANGU

 

Abychom dokázali přijmout a zpracovat energie, které od 21.4.2015 přicházejí na planetu a snížit disharmonii našeho Jinu a Jangu, přišel od bytostí světla tento návod pro harmonizaci Jinu a Jangu. 

Abychom dokázali přijmout a zpracovat energie, které od 21.4.2015 přicházejí na planetu a snížit disharmonii našeho Jinu a Jangu, přišel od bytostí světla tento návod pro harmonizaci Jinu a Jangu. Připomínáme, že tuto harmonizační meditaci je třeba udělat:

 

1) CO NEJDŘÍVE

 

2) A MINIMÁLNĚ 3X - ABY SE HARMONIZACE PŘIBLÍŽILA DO KLIDOVÉHO STAVU / HARMONII.

Důležitost této harmonizace úzce souvisí s přijímáním duhových paprsků, jež ukotvujeme v sobě a v energetickém poli lidstva zde na misi v Jižní Americe. Energie, jež díky tomu začínají proudit na Zemi jsou extrémní a z toho plyne důležitost harmonizace Jinu a Jangu – kdo to nebude mít vyčištěno, bude mnohem mít mnohem více problémů se svýni emocemi a udržením se ve svých energiích.

 

POSTUP:

 

              OPAKUJTE ALESPOŇ 3x !!!

 

1.      Dostaneme se do srdeční čakry a odtamtud do čakry harmonie Jinu a Jangu, která se nachází v oblasti klíčních kostí.

2.      Následně si uvědomíme Jinové energie v celém rozkmitu od největší lásky po největší nelásku, pozorujeme tento rozkmit a zároveň jej s láskou přijímáme, dokud se tento rozkmit neustálí poblíž středu.

3.      To samé opakujeme s Jangovou energií.

4.      Potom si uvědomíme rozkmit Jinových a Jangových energií dohromady a opět je s laskou přijímáme, dokud se tento rozkmit neustálí poblíž středu.

5.      Následně v srdci vše přijmeme a poděkujeme za toto poznání. Požehnáme tomuto poznání a tuto zkušenost odevzdáme 1. Lásce.

 

 

            Eva a Karin během duchovní mise v Latinské Americe 21.4. 2015

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky přijala Eva P., Karin L.,   (www.transformace.info). Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

 

—————

Zpět