INELIA BENZ O NÁSTRAHÁCH DUCHOVNÍHO PROBUZENÍ

26.10.2015 23:12
 

INELIA BENZ O NÁSTRAHÁCH DUCHOVNÍHO PROBUZENÍ

12183797_10154250061973098_935361239093148233_o.jpg

Inelia Benz o nástrahách duchovního probuzení …a kosmickém dění v letech 2015 až 2017.

Příští tři odstavce jsou o zprávách, kterých jsou plná alternativní i mainstreamová média. Když vydržíte, vše se objasní ve čtvrtém odstavci.

Jsou to zhruba tři měsíce, co se na nás valí příval předpovědí o konci světa a s nimi i spasitelé. Zjevně jsme se podle nich vyhnuli už dvěma vyhlazením lidstva díky oddané práci a organizovaným meditacím mimozemských bytostí a jejich následovníků. Ach, a samozřejmě nás vždy ujišťují, že se díky jejich horlivé práci příští rok zase o trochu víc „probudíme a vyvineme“. Díky :)

Ještě však zjevně nejsme zachráněni, neboť další konec světa na programu přijde ode dneška za týden. A je jedno, zda toto čtete v roce 2015 nebo 2017. Je dost pravděpodobné, že rozvrh scénáře konce světa potrvá každý měsíc po několik příštích let nebo desetiletí.

A… nejméně tři duchovní učitelé přišli o své obdivované postavení na piedestalu poté, co své následovníky zneužívali sexuálně, emočně, mentálně a někdy i finančně. Některá duchovní centra vydávají prohlášení, že všechen duchovní pokrok, probouzející weby a učitelé jsou kecy. Jejich následovníci jsou nyní osvobozeni, vracejí se do „skutečného života“ a připojují se k pracující mase.

Na osobní úrovni jsem zjistila, že musím postavit silné hranice vůči mnoha novým i starým známým a jednotlivcům, stejně jako musím odříznout některé lidi a vyloučit je ze svého života. Bylo to velmi traumatické! Jako kdyby se spící lidé přítomní v našich životech soustředili a spustili „útok“. Lidé, kteří nejvíce schovávali své zlé úmysly a psychické nejistoty (svoji skutečnou povahu), se vydali na válečnou stezku. A nejen to: lidé, kteří jsou probuzení a probouzející se mohou nyní vidět skutečné důvody a pravdivý záměr těchto spících lidí. A už je příliš těžké „omlouvat“ toto chování spících.

Takže co všechny tyto společenské a osobní útoky, štvaní strachem a válečná vřava, znamenají? A proč se objevují nyní?

DO SOUČASNÉHO ZRYCHLENÉHO EVOLUČNÍHO OKNA VE VESMÍRU jsme vstoupili zhruba před 200 lety. Kolem roku 1800 se ozvalo poprvé. Naše společnost a životy těch nejvíce utlačovaných se začaly posouvat a měnit.Možná si myslíte, že je na naší planetě stále mnoho míst, kde je život pro určité skupiny populace velmi těžký. To je pravda, ale dokonce i pro ně je dnes život snazší než tomu bylo před 200 lety. Epicentrum místního okna (locational window) na nás právě teď přichází. Jsme v jeho středu a dostáváme se k „nejhustšímu“ bodu energie, který zde existuje. Tento bod může být popsán jako „nekonečná potencionalita“ (infinite potentiality, bod nekonečna možností). Epicentrum potrvá zhruba dva roky. Poté opět přejdeme do „stabilnější“, „pomalejší“, „usazenější“ reality.

Lidé, kteří si chtějí za Zemi udržet hru moci nad druhými lidmi, si pumpováním strachuplných zpráv a příběhů o konci světa a/nebo lidstva do alternativních i mainstreamových médií chtějí jednoduše udržet pohromadě své „stádo“.Jedinci, kteří se těmito zprávami nechají ovlivnit a propadnou strachu, i jedinci, kteří se podvolí duchovnímu, emočnímu a mentálnímu vyčerpání a vzdají se svého vlastního probuzení, jsou jednoduše ovcemi, které budou tupě odvedeny zpět do chléva a využity. A co je hlavním ukazatelem určujícím, kdo bude vzat zpět do chléva a kdo ne? Dokonce i mezi „nejduchovnějšími“ lidmi jsou to ti, kteří odevzdali svoji vlastní sílu.

Jak to vypadá, když člověk odevzdá svoji vlastní sílu? Jednou z cest je víra ve Spasitele Vesmíru, který je ZDE a on/ona/oni zajistí, že jsme V BEZPEČÍ. Slyšeli jste to teď někdy? Ano, je to spojnice se starým paradigmatem, kde spasitelé byli „jediní“, kdo mohl osvobodit věčné, božské, všemohoucí bytosti – lidstvo – z otroctví. JAKO KDYBY VĚČNÁ, BOŽSKÁ, VŠEMOHOUCÍ BYTOST MOHLA BÝT ZOTROČENA…

Když se lidé začnou probouzet, mají stále velmi silné obrany (firewalls – počítačová obrana před vnějším zásahem a vniknutím čehokoli jiného, „cizího“).Ty jim říkají, že nejsou dost „silní“ nebo „moudří“ jako jiní lidé či bytosti. Takže už tu někdo na tohoto pracovníka světla čeká, lapí ho do pasti, připoutá ho a zaměstná, dokud nezmoudří nebo se zcela nevyčerpá. Jestliže zmoudří a vystoupí z dogmatu, které následoval, může pokračovat mnohem eklektičtějším* způsobem po své cestě, kde je sám sobě průvodcem. Jestliže se zcela vyčerpá, všichni „vůdcové kultu“ pro něho budou duchovními učiteli, vrátí se do jejich „kostelů“, do práce a do starého systému (9-5 matrix).

Někteří se však ani tak daleko nedostanou. Většina probouzejících se lidí padne do léčky scénářů posledního soudu, příběhů a informátorů (whistle blower – česky „sojka“, člověk, který je součástí systému, dokud nevynese jeho temná tajemství a praktiky a neprozradí je tisku a veřejnosti). Data konce světa jsou oznamována stále znovu a znovu. A informátoři (45 nejtajnějších úrovní nad prezidentem USA – asi nějaká  momentálně populární fantasmagorická konspirační teorie) přicházejí a odcházejí, přicházejí a odcházejí. Řeknou něco zajímavého, aby vtáhli lidi, a potom mluví o nepodstatných podružnostech.

A co to způsobí? Většina jedinců se v určité chvíli unaví a vrátí se zpět do svých obyčejných životů v systému. Jiní si uvědomí, že tato doba a čas je o převzetí odpovědnosti za svůj vlastní vývoj vědomí, duchovní vývoj, a připojí se k „duchovní komunitě“. Z nich většina potom padne za oběť lidem číhajícím na to vzít jim jejich sílu. Lidem, kteří vlastní „jedinečnou a jedinou cestu“ a mají po ruce skupinu mimozemských bytostí, která všechno napraví a spasí jednotlivce i planetu. Většina hledačů padne do jejich pastí, protože lidská populace měla a má v sobě příliš mnoho programů odevzdávání síly. Potom stráví zbytek svého života čekáním na spasení, nebo… opustí duchovní cestu, roztrpčeni a zklamáni.

Ale někteří to zvládnou. A jestliže stále čtete tento článek, jste to i vy.

Někde na této cestě si jednotlivci uvědomí, že JSOU MOCNÍ. Všechno, co potřebují dělat, je naučit se vzít si zpět svoji vlastní sílu a používat ji. Už ji dále neodevzdávat. Stát se hodně eklektivní na své cestě duchovního růstu a učení se, kde jsou sami sobě průvodcem. Takový člověk je schopný následovat své vlastní vedeníMůže jít do světa a UČIT SE ZE VŠEHO, CO S NÍM REZONUJE, opustit vše, co s ním nerezonuje, a stát se mocným, zdatným a oproštěným od starých programů.

*EKLEKTICKÝ:  takový, který čerpá z vícero směrů, myšlenek, zdrojů, ale vybírá to, co mu vyhovuje, a to poté spojuje v jeden více méně kompaktní celek. (Slovník cizích slov)

EKLEKTIK: člověk přijímající a slučující ve své tvorbě či názorech rozmanité prvky vybrané z různých názorů, směru, učení, třeba i protikladných. (Slovník cizích slov)

 

Originál článku: Sometimes I lose my patience… (Někdy ztratím trpělivost…)

Do češtiny přeložila Terezie Dubinová. Se svolením převzato z Oheladom.cz.

 

INELIA BENZ (zdroj)

Původem Chilanka, vlastním jménem Inelia del Pilar Ahumada Avila, která vyrostla a vystudovala v Británii. Na veřejnosti se objevila nedávno. Na první pohled na ní neuvidíte nic zvláštního, ale tvrdí o sobě, že má schopnosti, které lze právem zařadit mezi vyjmenované záhady. Je jasnovidná: vidí do minulosti i do budoucnosti. Nebo je schopna spontánně mluvit cizími jazyky, které se nikdy neučila.

Z toho, co Inelia o sobě vypovídá, vyplývá, že je přímým poslem samotného Zdroje a inkarnovala se na planetu Zemi, aby pomáhala v důležitém úkolu zvyšovat duchovní úroveň lidí i planety jako celku. „Nemám za sebou obvyklou reinkarnační cestu pozemských lidí, kteří se mnohokrát vtělovali na Zemi, ale bez této zkušenosti jsem přišla přímo ze Zdroje do lidského těla a už se sem znovu neinkarnuji,“ vysvětluje svou podstatu.

Bill Ryan z Projektu Avalon ji označuje za nejzvláštnějšího člověka, jakého kdy potkal. Udělal s ní rozsáhlé interview, kde Inelia Benz vypráví o svém životě a svých fenomenálních schopnostech.

převzato z : https://www.probuzenevedomi.cz

 

—————

Zpět