Ivanka Adamcová - Milí spoluobčané, známí, přátelé, kamarádi,

25.04.2014 12:51

 

Milí spoluobčané, známí, přátelé, kamarádi,

 

 

            …..:)) tak a teď si každý z vás vyberte to své.:J. Čas pokročil a opět se dostávám k tomu, abych Vás seznámila s tím, co se děje okolo mne a také okolo statku Slunečnice. Není toho málo!!!!!

            Hned na začátku „novinkového dopisu“ Vám všem chci za nás za všechny poděkovat za Vaše příspěvky, kterými podporujete projekt výstavby statku Slunečnice v Mnichově u Loun. Na konci měsíce února přišly první finanční prostředky na náš účet a to ve výši 277.248,36 Kč, což bylo pro nás opravdu šokující!!!!!!. Moc si toho Vážíme. Jelikož  nemám na Vás zpětný kontakt, pouze seznam jmen, které většinou neznám (některé jsou mi povědomá a pod některými si tváře představit umím a těm poděkuji osobně), tak využívám tohoto dopisu k tomu, abych Vám všem poděkovala. Jsme vděční za jakoukoliv částku…od těch nejmenších až po šokující…neboť víme, že každý z Vás má své možnosti a vždy je to hodno obdivu. Ještě jednou děkujeme.

            Na konci měsíce ledna vyšel článek v časopisu Meduňka, který napsala Hanička Synková (autorka mnoha knih o zdravé stravě a praktikách věnujících se tělu), což byl vlastně průlom do informovanosti široké veřejnosti. Čas totiž velmi pokročil a Jeho informace se šíří neuvěřitelným tempem. Před  14 lety jsem opatrně a polehounku mohla říkat informace jen velmi malému množství lidí… Po mnoha letech (v roce 2011) jsem už mohla vystoupit na veřejnosti, ale opět jen mezi určitou hladinou lidské populace…. Pak přišel “zákaz“ videí, neboť se k nim lidé museli přiblížit svojí prací sami na sobě. V této době se musely natáčet audio záznamy, které byly posílány naším milým Danem na požádání lidem, kteří si sami přáli slyšet něco více, nežli bylo na videích. Jiný přístup k nim nebyl a Dan zde prokázal velmi mnoho trpělivosti a lásky k lidem, kteří hledají pravdu světa. Nyní se článkem v Meduňce otevřel přístup k informacím pro širší pole posluchačů, kteří mezitím vyspěli a byli svými osudy a stavem planety přivedeni k tomuto info. Od té doby jsem ale ZAVALENA obrovským počtem dopisů. Ještě větším, nežli kdy předtím. Aurická sezení nejsou opravdu možná a ani sezení po SKYPE. Veškeré informace jsou zpřístupněny na nahrávkách a věřte mi, že aurické sezení je HLAVNĚ o pochopení…úplně stejně jako na přednáškách.

            V této době jsem pomalu „tlačena„ situací k napsání knihy J, a na to se velmi těším. Občas se někde objevím na nějaké besedě mezi lidmi a velmi ráda zodpovím Vaše dotazy. Nejsem léčitel (mnoho dotazů ze široké veřejnosti), jsem duchovní učitel a učím Vás jak nedělat bloky..tedy naučit se být zdravým a spokojeným člověkem a pak jak následně splatit poslední platby, neboť i to má svá pravidla. Toto musíte všichni udělat každý sám za sebe. Pouze, když nenajdete nikde v záznamech videí a audií odpověď na vaše otázky, napište. Velmi ráda odpovím, ale bohužel, bude to nějaký čas trvat.

           Chci Vám všem ještě jednou  připomenout, že každý z nás jsme ve skutečnosti tou samou a plnohodnotnou částicí Celku. Tedy pouze a jen čerpejte z informací, které přes moji osobu přišly a nenechte se strhnout k obdivu. To samé Já jsem máte sami v sobě  A NENÍ DŮLEŽITÉ HLEDAT PRAVDU VE VNĚJŠÍM SVĚTĚ A ANI PROSIT V TÉTO DOBĚ U VAŠEHO VLASTNÍHO NADJÁ. Neboť by jste prosili sami sebe v nevědomosti. Jste BOHEM a potvrdíte své vlastní božství a tedy Vaši skutečnou realitu tím, že přijmete bez výjimky vše, co jste si sami v osudu vybrali k přijetí!!!! Tedy celý a kompletní osud těla Vašeho jména. Jakýkoliv emocionální odpor tvoří Vaší novou karmu odporu! Používejte Vaše tělo jen jako nástroj či prostředek k řešení problémů, ale jinak v klidu a tichosti nitra souhlaste a přijímejte. Teprve pak zažijete zázraky Boha, které nejsou vidět a nemohou se stát, když něco nitrem odmítáte!!!!! Tedy buďte pokorní! Stav 5.D je bytí Vědomého božství ve hmotě a ne jako to bylo doposud…tedy bytí ve hmotě těla v nevědomosti vašeho božství-skutečné reality.

 

            V době od prosince minulého roku, kdy jsem skončila přednášení a začala jsem odpočívat, se objevilo veliké množství informací, které se budou natáčet v dubnu na benefici v Praze. Nezisková organizace Příležitost k podání ruky tam připravuje benefiční představení s lidmi, kteří chtějí přispět na realizaci centra pro pomoc lidem se zdravotním znevýhodněním v Novém Městě nad Metují, které se nyní otevřelo...hurá……..:) a na podporu dalších projektů této neziskové organizace. Benefice se koná v sobotu 26.4.2014 v Praze a vše, co by Vás zajímalo je na mém webu. Nyní jsou k prodeji již poslední vstupenky.

 

 

**************************************************************************************

 

 

BENEFIČNÍ JARNÍ SETKÁNÍ NA PODPORU NEZISKOVÉ ORGANIZACE PŘÍLEŽITOST K PODÁNÍ RUKY o.s.

Místo konání: Kongresový sál České zemědělské univerzity v Praze 6, Kamýcká 129

Termín: 26. dubna 2014 9:00 - 17:00 hodin

Zveme Vás na jarní BENEFIČNÍ setkání v Praze na podporu neziskové organizace Příležitost k podání ruky o.s. pomáhající lidem těžce nemocným, handicapovaným a lidem, kteří se ocitli v nelehkých životních situacích.

Můžete se těšit na hosty:

mystička Ivanka Adamcová

Povídání na téma "Vše je dobré".
Proč se nám dějí v životě věci tak, jak se dějí a jak najít cestu k přijetí a pokoře.
Ivanka Adamcová je učitelem na cestě života pro všechny, kteří se rozhodli vzít zodpovědnost za svůj lidský život do svých rukou. Pro ty, kteří hledají cestu k pochopení sebe samých. Uvědomění, které přichází skrze toto učení, nás přivádí na cestu života ke spokojenosti, klidu a pokoře.
Více o této známé mystičce ZDE.

herec Mario Kubec

Povídání o životní cestě herce Maria Kubece, scénář: Mario Kubec. 
Uznávaný český filmový, televizní a divadelní herec, moderátor a dabér, který přijal pozvání a zprostředkuje nám povídání o své životní cestě a poznání sebe sama. Budeme mít možnost nahlédnout do aktuální divadelní tvorby tohoto herce.
Někteří z nás najdou i odpovědi na lidské otázky, které nám v určité části života přicházejí, kdy se ptáme: "Odkud přicházíme, proč jsme zde, kam kráčíme, po čem toužíme a jakou z cest si máme vybrat?"
Více o herci Mariovi Kubecovi ZDE.

muzikoterapeut Karel Richard Marinov

Koncert - Harmonizující zpěv pro uvolnění mysli i těla.
Harmonizace hlasem-zpěvem je metoda, která je lidstvem používána již po dlouhé věky. Alikvotní zpěv, kterému se pan Marinov věnuje nám ukáže, jaké možnosti máme každý z nás a jak můžeme sami sobě pomáhat.
Více o zpěvákovi Karlu Richardovi MarinoviZDE.

solistka opery Lenka Schützová Jarolímková

Koncert - překvapení

komunitní myšlení - Pepa Šálek

Povídání o nových myšlenkách a intuitivním tvoření naší společnosti.

Doba se mění a s ní i naše myšlení. Chvíle, kdy bohatství patřilo pouze nejúspěšnějším v konkurenčním boji, patří již pomalu k minulosti. Přítomnost si žádá spolupráci, podporu a sdílení,které přináší všem účastníkům o mnoho větší prosperitu ve všech úrovních.

Více o Pepovi Šálkovi a projektu SPLNĚNÉ_SNY ZDE.

muzikoterapeutka Ladislava Písnička Svobodová

Kdyby lidé věděli, jak krásně zní.

Uznávaná hudebnice a terapeutka Ladislava Písnička Svobodová přichází mezi nás, aby nám pověděla více o MELODII ČÍSEL. Vibrace každého z nás je jedinečná a originální. Písnička nám ukáže, jak každý z nás se může vyladit na svou přirozenou melodii a rozpomenout se kdo jsme.

Více o Ladislavě Písničce Svobodové ZDE.

Výtěžek z tohoto setkání bude využit na podporu projektů neziskové organizace Příležitost k podání ruky o.s.

Jako srdečné poděkování za podporu obdrží každý malý dárek v podobě výrobku, na kterém se podíleli právě handicapovaní lidé z chráněných dílen tohoto sdružení.

Počet míst v sále je omezen a k dispozici jsou již poslední vstupenky. Proto využijte možnost co nejdříve si objednat a zakoupit vstupenky ZDE.

 

            Další krásnou a ušlechtilou akcí je nápad Maria Kubece a lidí, kteří s ním spolupracují na představení „Víkend s Bohem“,který neuvěřitelně pomáhá k promíchávání vývojových vrstev..neboli k pochopení lidí neboli…“o co tady vlastně jde“. Je to krásná hra, která Vám obrovsky rozvibruje Vaši bránici…a přitom Vám otevře oči a nabídne spoustu témat k přemýšlení. Nejen to, někteří, kteří jsou hloubavější a mají vedle sebe ve svých životech partnery, jež nejsou schopní vidět více pod povrch světa. Všichni tito lidé zde dostanou možnost vzít své drahé poloviny anebo blízké na zdánlivě divadelní představení s komickou zápletkou…zde je šance, že přece jen něco pochopí, když se z jakýchkoliv důvodů brání. Lidé se někdy těchto informací bojí, nebo jsou tak pragmatičtí a neumí si vysvětlit věci a tak je vidět a ani slyšet nechtějí. Toto představení je velikou šancí, že přece jen začnou přemýšlet tím správným směrem: J

 

Tento projekt se mi tak líbil, že jsem velmi ráda přislíbila účast na tomto představení a následné besedě k tomuto tématu.

Na konci letních prázdnin budu s Vámi v JIČÍNĚ a to v sobotu 30.8.2014. Lidé se mne zde mohou ptát před divadelní hrou a následně i po představení na témata, která potřebují zodpovědět. Vstupenky si můžete objednat ZDEhttps://vikendsbohem.webnode.cz/

Mimochodem všechna představení, které Mario má po celé ČR (místa a čas) jsou na webu www.mariokubec.cz.

 

 

 

 

 

            Dalším místem, které na maličkou chvíli navštívím a to již velmi brzy, je festival v Uherském Ostrohu BYLINKOVÉ DNY www.bylinkovedny.com, kde se s lidmi setkám v doprovodném programu. Bude to beseda 7.5. 2014 od 15.00 - 19.00 hodin. Pořadatelé dokonce přislíbili i cimbálovou muziku…a tak se mooooc těším:J na setkání s lidmi a s jejich dotazy. Zjišťuji poslední dobou, jak krásně se posunuje Vaše vědomí a to ve velkém množství jedinců…..:)

 

 

 

  

 

            Dalším setkáním s lidmi a tentokrát to bude s paní Gabrielou Filippi v jejím Léčivém divadle na Novotného Lávce, Praha 1, které uvede v pondělí 26.5. 2014 od 19.00 hodin představení „Chlapec, který viděl pravdu“. Je to skutečný příběh o tom, jaké to je vidět aury lidí, duchy zemřelých, číst myšlenky a žít mezi těmi, kteří nevidí. Po představení si Paní Gabriela jako duchovního hosta pozvala mojí maličkost, aby se lidé mohli ptát na věci, které je zajímají…..   www.lecivedivadlo.cz  

 

  

 

  

            V sobotu 5. dubna 2014 jsem byla s přáteli z neziskové organizace Příležitost k podání ruky na setkání v Mnichově pod Oblíkem, kde jsme hledali pozemek, kam by se možná mohlo umístit rehabilitační a odpočinkové centrum pro děti i dospělé se zdravotním znevýhodněním. Držte palce ať se to podaří.!!!!!!....bylo by to moc krásné. Chtěla jsem Vám ukázat, jak nádherně tam v této době je. V tuto dobu v této lokalitě kvete mnoho kytiček a travin, které nejsou na jiných místech. Také to je jedním z důvodů, že tato krajina patří mezi Chráněná krajinná území naší republiky. Jeden tento malý zázrak se jmenuje Hlaváček jarní a je opravdu nádherný, celá louka vypadá jako posetá malými pukety květin…..atmosféra nenapodobitelná.:)))) No prostě je tam BOŽSKY JJ!!!!!!....a my všichni se budeme snažit, aby i lidé, kteří se tam budou pohybovat, tam po sobě zanechávali jen ty nejkrásnější „stopy“. Stává se teď velmi často, že když tam zavítám, sousedé mi sdělují, že mne tam někdo hledal. Bohužel, nikdo nenechá na sebe kontakt. Můj vzkaz zní, ještě bohužel není možný můj pobyt tam, neboť stavba ještě není ukončena. V této době se blíží ukončení hrubé stavby, dodělávají se komíny na topeni a krby. Petruška kontaktovala teď firmičku, která by nám mohla udělat okna a dveře. Začíná se budovat topení a elektrické vedení. Chtěli bychom mít tyto věci, pokud se to povede, do konce prázdnin hotové. Budeme v Mnichově v době srpna a určitě si uděláme brigádu!...potřebuje se urovnat terén, zasadit nějaké stromy, ať mají čas vyrůstat, ušetří se tím čas a vše se bude krásně rodit před očima všech.:):):)

 

 

 

 

           

            Velmi se také těším na dobu, kdy tam už budu moci být a malovat jednotlivé pokojíčky…v této době (a nebojte se, moc ráda se Vám ozvu) budu potřebovat Vaši pomoc, kterou jste mi vždy nabízeli a do této doby to ještě nebylo možné.

Času je ještě dost!!!...Užívejte si teď překrásného jarního času. Přeji Vám všem POHODOVÉ Velké noce J, je to nejkrásnější svátek v roce, neboť se vše probouzí a krásně to rezonuje s novou dobou, která právě přichází. Pokud bych Vám mohla něco popřát, však vy víte, tak by to byla jen a jen

Spokojenost spokojenost

 

 

 

  

             Vaše Ivanka Adamcová …….:)))))))))))….  

—————

Zpět