Jeshua - Semínka celistvosti uvnitř Vás si přejí vyklíčit

15.03.2018 11:03

Semínka celistvosti uvnitř Vás si přejí vyklíčit

Jeshua prostřednictvím Pamely (Egypt, prosinec 2017)

Drazí přátelé, já jsem Jeshua. Jsem tu, abych s vámi dnes oslavoval. Ctím vaše duše a vidím ve vás všech velkolepost. Přišli jste sem do Egypta, abyste se znovu spojili s hlubší částí své duše. Je to vaše vyšší bytí, vaše vyšší vědomí, které hledáte, abyste ho vyjádřili a zprostředkovali Zemi. Není žádná náhoda, že jste zde právě v tomto čase, protože existuje touha, toužení ve vašem srdci spojit se s tím, kým skutečně jste. Často se cítíte zlomení či nekompletní. Jako byste neměli plný přístup ke svému vnitřnímu vědění a své tvořivé síle. Vzpomínáte si někde hluboko, jaké to bylo mít tuto tvořivou sílu a toto vnitřní vědění a proto ho stále hledáte.

V dnešním světě jste díky výchově a vzdělávání, které přijímáte, od svého vnitřního já odvráceni.  Rozvinuli jste osobnost, která je zaměřená převážně na vnější svět a společnost. Vy jste však probuzené duše a nejste schopni plně zapomenout na to, kým ve skutečnosti jste. Proto se uvnitř cítíte rozpolcení a většina z vás to cítila již od dětství. Abyste plně vstoupili do skutečného já, potřebujete se osvobodit nebo se vzdálit od sebe sama, od mnoha představ, které jste se naučili. Potřebujete učinit krok zpět nebo se rozloučit se způsoby, ve kterých jste vyrůstali. Často se necítíte dobře s druhem vzdělání, které jste přijali nebo s pracemi, které vykonáváte. Část vaší duše, která vás volá vás vede pryč od běžných způsobů přemýšlení, od lidské společnosti. Tak se zdá, že volání vaší duše vás vede do prostoru osamělosti a separace. Chcete být vyživováni druhem energie a vibrace, která se zdá být v tomto světě nedostupná. Když vstoupíte do tohoto prostoru osamělosti, který je ve vašem životě časem nevyhnutelný, jste hluboce vyzýváni. Přesto je tento prostor samoty, pocitů odlišení od hlavního proudu vědomí branou do vědomí jiné úrovně.

Nyní vás žádám, abyste se spojili s částí vás samých, která se necítí dobře, která nesouzní s realitou, v které jste. Vnímejte, jak se cítíte nepochopení, jak jste během svého života postrádali uznání druhých lidí. Vnímejte svou vlastní samotu. Často jste se snažili s touto samotou bojovat a hledali odpovědi uvnitř světa. Nyní vás žádám, abyste byli plně přítomní a uvědomili si svoji osamělost v sobě. Běžte dovnitř svým vědomím a vnímejte své tělo zevnitř. Vnímejte smutek ve svém srdci z vašeho odpojení od jednoty, celku. Existuje část vás, kterou můžete nazvat svým vnitřním dítětem, které se cítí uvnitř této reality neuvěřitelně ztracené a zmatené. Je velmi důležité, abyste toto dítě znali a spojili se s ním. Spojte se tedy s ním a vnímejte uvnitř svého těla, kde se nachází.

Toto dítě uvnitř vás je velmi citlivé. Je laskavé a soucitné a vidí a ví spoustu věcí. Je to dítě vesmíru, které cestovalo mnoho, mnoho životů. A aby toto dítě skutečně prožilo život, muselo propustit hlubší zdroje vědění. Když začínáte svou cestu jako duše, když se začnete inkarnovat do životů, propouštíte jistou část sebe. Vy se jistým způsobem od sebe oddělíte. To je původní zranění oddělení. To je ta trhlina uvnitř vás. Dětská část vás je velmi odvážná. Je zvědavá a dobrodružná a vášnivě miluje život. Je však také občas nevědomá a naivní. Potřebuje vaše vedení. A tak se se svým vnitřním dítětem nyní spojte, s touto nejdrahocennější částí vás – je to život sám. Dítě ve vás představuje dualitu: emoce uvnitř vás, které proudí nahoru a dolů, pochyby, strachy, radosti a boje… je jako oceán pocitů uvnitř vás.

V této době, v tomto čase přeměny je vašim smyslem přinášet své vědomí tomuto dítěti. V chrámech, které jste tu navštívili, jste byli svědky, jak se na konci každého chrámu setkává nebe a země. V těch nejposvátnějších místech v každém chrámu se strop a podlaha symbolicky spojují a to znamená, že je to místo, kde se vědomí spojuje se životem, kde se jednota setkává s dualitou. A zde se původní zranění oddělení uzdravuje.

Představte si sami sebe , že jste uvnitř chrámu  – kterýkoli vám přijde na mysl – a jste v tomto posvátném místě, kde se nebe a země setkávají. Nyní vnímejte energii nebe, nebes nebo vědomí v horní polovině svého těla. Tohle je ta energie, která vám tak chybí. Je to energie jasnosti a vědění. Vnímejte, jak vám vstupuje do hlavy, ramenou a srdce. Je to energie, která drží vše pohromadě, všechny vaše životy. Dovolte svým buňkám se otevřít, jednoduše je požádejte, aby přijaly tuto energii domova. Nadechněte ji dovnitř a vstřebejte ji do sebe, do buněk svého těla. Je tu velmi přítomná. Nemusíte být uvnitř chrámu, abyste se s ní spojili, pokud jste však dotknuti touto energií v chrámech, může vám pomoci vzpomenout si a spojit se s ní. Tato kosmická energie je něco mimo vás. Jak jsem řekl dříve, je to vskutku základní část vás samých. Nyní máte opravdu možnost tuto energii přijmout a ztělesnit ji. Nyní je čas přesunout se za dualitu. Bylo velmi důležité, abyste byli mnoho životů doslova ponořeni v dualitě a ve všech emocích, které to přináší. Museli jste skutečně prožívat život bez vědění a poznání. Nyní jste však připraveni posunout se dál. A to neznamená, že odmítáte dualitu, neznamená to, že posíláte pryč své vnitřní dítě. Namísto toho ji přijímáte a  pak… přichází nejkrásnější tanec stvoření.

Vnímejte energii země, energii vnitřního dítěte ve spodní polovině svého těla, zvláště ve svém břiše. Toto dítě hledá vedení a chce být obklopeno vědomou částí vás samých. Přišlo nakonec cyklů životů, ve kterých bylo ponořeno v pozemském životě. Chce být pozvednuto. Představte si tedy nyní, jak kosmické vědomí, které je v horní polovině vašeho těla přichází dolů z vašeho srdce do břicha. Na vaší cestě růstu existuje jistý druh síly a synchronicity. Tajemstvím je, že toto dítě se otevře vedení vašeho vyššího já, když dokončilo cyklus prožitků. Ve vašem každodenním životě zažíváte tento konec cyklu, když se (konečně) odevzdáte, skutečně odevzdáte tomu, co je. V této chvíli odevzdání, která je často chvílí nevědění, ale přijetí, se otevíráte vyššímu vědění, které nepochází z mysli. Mnoho z vás je připraveno se odevzdat. Ve skutečnosti je to často v případě, kdy je zranění z oddělení velmi intenzivní,  intenzivní jako spalující bolest, právě tato neúprosná bolest otevírá možnost se odevzdat. Když dosáhnete extrémů duality, jste téměř za ní. Prosím, pamatujte na to, když prožíváte hlubokou bolest. Není to konec cesty. Je to přechod, ale vaše lidské oči nedokáží za tuto temnotu vidět. Nedokážete nalézt skutečné naplnění uvnitř světa duality.

Nyní si představte, že vědomá a vesmírná část vás se spojuje s vašim vnitřním dítětem, emocionální a citlivou částí. Jen si hravě představte, jaké by to bylo a co by se mohlo vašemu dítěti stát, když se tyto dvě energie spojí v dokonalé harmonii. Možná začnete vidět nádherného anděla tančícího na zemi. Vnímejte, jaké energie by se mohly uvnitř vás uvolnit, když jste plně spojeni s oběma – nebem i zemí. V tomto stavu jste zajedno se sebou a milujete bytí na Zemi. Vnímejte, jak tyto energie proudí nahoru a dolů, zespodu nahoru. To je váš smysl, přinášet tyto dvě energie dohromady. Je to čistý akt tvoření.

Nyní to může vypadat jako obraz budoucnosti, já vás však žádám, abyste vnímali tento příslib, příslib celistvosti a tvořivosti uvnitř sebe.

Dobře se podívejte na to, kdo v tomto stavu tvořivé rovnováhy jste a nyní se zeptejte této bytosti, tohoto vašeho budoucího já na vedení nebo radu. Co je pro vás nyní důležité vědět?

Vnímejte hlubokou moudrost uvnitř tohoto vyššího já a podívejte se do jeho nebo jejich očí.

Přijměte jejich požehnání.

Uvnitř nesete krásu a moudrost, kterou si ani nedovedete přestavit. Skutečně ve vesmíru vytváříte něco nového. Když dokončujete tento cyklus životů, nevracíte se jen domů. Namísto toho zůstáváte dobrodružní a Domov vytváříte, vytváříte Jednotu ve velmi odlišných místech ve vesmíru. Jste skutečně obdivováni pro svoji odvahu a smělost. Ctěte sami sebe, důvěřujte a mějte víru v budoucnost.  Domov je vždy uvnitř vás.

© Pamela Kribbe
www.jeshua.net

překlad: Denisa Vaňková
www.jeshua.cz

—————

Zpět