Keshe: Domácí model plasmového generátoru

18.04.2013 01:23

Zdroj : orgo-net.blogspot.cz/2013/01/keshe-domaci-model-plasmoveho-generatoru.html#more

 

 

Keshe: Domácí model plasmového generátoru

 
Díky čtenářce za tip!

Energie u pramene zveřejnila česky návod na výrobu domácího generátoru podle Keshe.

https://energieupramene.blogspot.cz/2013/01/keshe-domaci-model-generatoru.html


Keshe – domácí model plasmového generátoru

 
 
 
 
Víme, že na Netu často probíhá zuřivá debata mezi odpůrci a zastánci této technologie. Jsou to však úplně zbytečné energie odpůrců (tvarů) navíc, protože jen variabilní a inteligentní  lidé dnes pochopí, že vše již není tak, jak nám fyzika a jiné obory tvrdí a otvírá se dnes úplně jiná doba převratných vynálezů, spatřující světlo světa, právě díky úplně jiným pohledům na tato odvětví a  princip celého Univerza.
 
Zde vám předkládám návod na vytvoření ověřovacího modelu Kesheho generátoru v domácích podmínkách.
 
 
Vezmete plastovou PET láhev, vymytou vodou a důkladně osušenou. Vyrobíte si čtyři elektrody a to dvě ve formě ploché spirály z drátu Cu 1mm2. Další dvě elektrody vyrobíte z Cu lanka, které na konci rozpletete do formy štětečku(antény).
 
Rozříznete PET láhev podélně a to tak, aby elektrody byly vždy proti sobě, tam kde budete vkládat elektrody a po vložení elektrod opět zalepíte průhlednou páskou a nebo silikonovým tmelem.
 
Pak si připravíte roztok, kterým musíte aktivovat elektrody uvnitř PET láhve. Připravený roztok se skládá ze dvou sloučenin. Rozpuštěné kyseliny citronové ve vodě a KOH – hydroxyd draselný. Do vodního roztoku kyseliny citrónové  nasypete malé množství KOH a rozmíchat až se úplně rozpustí. Teď máte připravený aktivační roztok pro povrch elektrod, který pak vlijete do láhve PET a to takové množství, aby bylo na dně při vodorovně položené láhve. Uzavřenou  láhev necháte vodorovně ležet cca 30 minut, pro aktivaci elektrod. Po této době vylijete roztok  z láhve ven a opět zašroubujete víčko. Nyní můžete již měřit na elektrodách napětí. I po pěti hodinách měříte a napětí je stále přítomno v odděleném prostoru od okolí PET lahví.
 
Vše je možno zhlédnout  na přiloženém videu, kde je velmi názorně podán celý model. 
 
 
 


P. S. Orgonet: Patent na tento mikro-plasmový reaktor:https://www.scribd.com/doc/121531696/Keshe-Foundation-Micro-Plasma-Energy-Reactor-European-Patent-Filing-Patent-application-number-05447236-0

 
 
 
 

Zdroj : orgo-net.blogspot.cz/2013/01/keshe-domaci-model-plasmoveho-generatoru.html#more

—————

Zpět