Křížový sprievod kráča naprieč Ukrajinou

26.07.2016 22:36

Křížový sprievod kráča naprieč Ukrajinou

 
 
 
A dobrá zpráva z Ukrajiny. Co se stalo a děje na Ukrajině asi každý ví. Ale co se tam děje nyní, to už ví jen málokdo. Představte si že v této zemi, ovládané fašizovanými skupinami se lidé dali dohromady a vydali se napříč Ukrajinou na tzv. "Křížový pochod". Jdou od Charkova směrem na Kyjev, cca 500 km.  Začalo jich pár, ale postupně se přidávají další. Jdou se zpěvem, modlitbami za mír. Nesou posvátné ikony a obrázky ruských carů... Je jich přes 100.000 a zorganizoval se další proud, který jde ze západní Ukrajiny, tzn. z té části, která určitě není proruská. A všichni jdou na Kyjev. Vrchol má být zítra, 27.7. 2016 a očekává se, že do Kyjeva dorazí kolem 200.000 lidí!!! Všichni s modlitbou za mír!! Zpěvem. Fašisté z Pravého bloku apod. jsou úplně vedle sebe, snaží provokovat, rozbít ten proud, zaútočit zbraněmi ale nemají odvahu. Lidí je moc. Ale oni jen jdou a modlí se za mír. Nereagují.
A teď - umíte si představit, jak obrovskou pozitivní, láskyplnou energii, energii míru, tato masa lidí vyzáří za dobu svého pochodu a akce v Kyjevě do prostoru informačního pole Ukrajiny a lidstva (mřížky vědomí)? Z mého pohledu je nemyslitelné, že by tato mohutná energie nezpůsobila v čase změny, že by neovlivnila současné struktury energetického informačního pole Ukrajiny, Evropy, lidstva. A to je také evidentní důvod, proč nic, žádnou reportáž z této řadu dnů probíhající události, neuvidíme v tzv. veřejnoprávní, ale velmi prolhané a tzv. elitám sloužící ČT.  Pokud někdo se domnívá, že se dějí jen hrůzy a jinak nic se nemění, jak vidno, mýlí se. Ano, hrůzy se dějí, válka v Sýrii, migrantská vlna, teroristické činy  v Evropě, ale to vše organizují ti-co-odcházejí-od-moci. Bojí se lidí, bojí se jejich probouzení, vědí, že právě to je jejich konec. A proto organizují akce na vyvolávání strachu, děsu v emocích lidí, aby pak mohli navrhovat a rychle přijímat "opatření na zvýšení bezpečnosti", což není nic jiného, než další utahování svobod občanů, zvýšení kontroly a ovládání. Ale nemají šanci. Lidstvo se hromadně probouzí. A vše, co se děje, ukazuje, že oni panikaří, že své akce nemají do detailu promyšlené a správně načasované, jakkoliv běžní občané nejsou sto to vidět, jelikož vše to hlavní má skrytou, symbolickou úroveň. Jen ti, co rozumí řeči symbolů, ti, kteří jsou  schopni vnímat různé úrovně a vrstvy života, různé úrovně elit, tedy mají již lépe či více otevřené multidimenzionální vnímání, to cítí a vidí.
A na vše, na video se záznamu z tohoto pochodu, se můžete podívat na tomto videu. Je v němčině (německý autor) a se slovenskými titulky.

—————

Zpět