listopadový seminář Autopatie

03.11.2018 09:00

 

 

Vážení příznivci autopatie,

 

zveme vás na pravidelně pořádaný listopadový seminář, seznamující s novými poznatky rozvíjejícího se oboru. Je určen těm, kteří praktikují autopatii a řeší své případy.

 

Termín konání: 3. 11. 2018 (sobota), 9 – 17 h, prezence účastníků od 8 h

 

Program:

 

  • Mgr. Veronika Kučerová: Autopatie v psychoterapii. Voda, jako nositelka informace a života.
  • Mgr. Jiří Čehovský: Prána – preparát ze 7. čakry. Účinky na tělesnou, energetickou, emoční a jemnohmotnou oblast. Jak pracovat se stupněm ředění, způsobem aplikace, jak často a kdy  podávat.  Čeho lze dosáhnout. Kde lze chybit. Střídání Prána 5 a preparátu z fyzické informace. Případy z praxe a nové zkušenosti.
  • Ing. Jan Matyáš: Systematický postup při vedení  případů. Jak dosahovat výsledků, udržovat a prohlubovat zlepšení.

 

Místo konání: ČVUT, Masarykova kolej, Thákurova 1, Praha 6 , kongresový sál.

Dopravní spojení: metrem A do stanice Dejvická, pak tramvají do zastávky Thákurova (jedna zastávka), nebo nahoru po Evropské pěšky – cca 10 minut chůze. Ulice Thákurova se nachází po pravé straně, kolmo na ulici Evropskou. U vchodu do Masarykovy koleje jsou vlajky Evropské unie a ČVUT. Pro automobilisty je možné parkování v okolních ulicích v omezené míře na tzv. fialových zónách (na silnici značených bíle), o víkendu zdarma.

 

Cena: 800 Kč. Platba na místě při prezenci.

 

Na kurz je třeba se přihlásit předem odpovědí na tento e-mail, nebo vyplněním formuláře na webových stránkách, nebo telefonicky na níže uvedeném čísle.

Následně obdržíte zprávu, zda je volné místo a zda jste na kurz zaregistrován/a. V případě, že jste se na kurz již přihlásil/a, přihlášku znovu posílat nemusíte, na kurz jste již registrován/a.

 

Budou jako vždy k dispozici autopatické lahvičky, které budete moci zakoupit s jednotnou slevou 15 % ( již od 1 ks). Větší počet (10 ks a více) můžete objednat k zaslání poštou a uplatnit  množstevní slevu. K dispozici bude i většina publikací z nakladatelství Alternativa.

 

Těšíme se na setkání s vámi.

 

S přátelským pozdravem

 

Ing. Dagmar Hegarová

 

Alternativa s.r.o.

Zbraslavské náměstí 461

156 00 Praha 5

tel.: 257 922 591

www.autopatie.cz

 

—————

Zpět