Milí přátelé, - 30.6.2014

01.07.2014 22:54

Milí přátelé,


Poselství Mistra Hilariona v tomto týdnu přináší opět upozornění, že  stále ještě je dost toho, co potřebuje být uznáno a propuštěno, tedy jinými slovy, že ještě je co čistit. Uvádí informaci k aktuálně se projevujícím bojům ve světě a co z toho vyplývá, jaké to má i jiné souvislosti. I včetně toho, že si skrze to lidstvo musí uvědomit, že musí pracovat a působit jednotně a že je nutné rozpustit egoistické přístupy a pracovat pro vyšší dobro všech. A také připomíná pracovníků světla nadále soustředěně vyzařovali světlo a svou vizi nového života na planetě.

I dnes představujeme poselství Kryona pro tento čas, byť je z loňského roku. Na překlad došlo až nyní, jelikož toto poselství Lee Carroll nepřepsal a bylo nutné jej přeložit z mp3 záznamu. Má název "Pravda o duchovní pomoci". A mimořádné je mj. i tím, že je nezvykle krátké, je ani ne poloviční, nicméně i tak přináší dost informací, které mohou svým vlastním energetickým způsobem působit na energetické struktury toho, kdo se s ním dostane do kontaktu a může docházet k dalším vnitřním uvědoměním a tedy i osvobozením. Všichni to známe - krůček za krůčkem, a někdy se přihodí i skok.
Toto poselství je v podstatě o jednotě, o propojenosti všeho a všech, o tom co nebo kdo je Bůh, o lidských předsudcích, o láskyplné pomoci těch za závojem, co to je a kdy to je možné, jak se to uskutečňuje, o tom co jsou staré duše a kdo byly ty duše, které jako první přijali kódy od Plejáďanů.

Energetická vizionářka Solara připravila začátkem června svůj pravidelný měsíční surfreport jemuž dala názve "Vzduch, který dýcháme", a z nějž jako vždy, ve druhé půli měsíce uveřejnila malou část, jak říká fragment. Je to metaforické povídání o stavu vývoje lidí, kvality života lidí na planetě, v měnících se energiích a společenských podmínkách, které následují v návaznosti na změněné vnitřní i vnější postoje a názory lidí.

Natalie Glasson přijala před časem velmi zajímavé sdělení od Boha a Bohyně vibrací Stvořitele s názvem "Společně tvořit za hranicí iluze a oddělenosti". Je to poselství velmi netradiční, jakkoliv víme, že v těchto poselstvích bývají i náměty meditací. Toto poselství přináší celý soubor meditací za účelem pročištění se od nízkých energií, od energií oddělenosti od Stvořitele, od energií iluzí, či od energií bolestí, strádání a utrpení.
Dopřejte si tedy tyto zajímavé meditace ve spolupráci se specifickými energiemi Stvořitele, nazvanými Bůh a Bohyně vibrací Stvořitele.

V tomto posledním čase několika týdnů mnozí z nás zažívali a zažívají výrazné vnitřní, psychické, ale i fyzické stavy a situace. Před letním Slunovratem, již několik týdnů před ním, vrcholilo působení energií období od jarní rovnodennosti, což bylo mj. dokumentováno astrofyziky a astronomy, když např. svými přístroji zaznamenávali výrazný nárůst sluneční aktivity. Na Zemi proudily a proudí velmi silné energie, které jsme v naší současnosti, řečeno v širším smyslu, ještě nezaznamenali. Jistě to není nic překvapivého, s tím jsme i jistě počítali, že energie budou sílit, jen nás asi všechny zaskočil ten prudký nárůst a silné prožívání toho všeho, abych nepoužíval slovo "reakce". Objevila se celá škála různých symptomů, které jsou projevem právě onoho energetického působení a průvodním znakem postupujícího procesu transformace a vzestupu. Sám jsem v průběhu tohoto energeticky náročného období přijal informaci, když jsem tím byl překvapen, že dochází k přepínání osobních mřížek, načítání nových kódů, i ke změnám v DNA, jde o energie s vyššími vibracemi a to vše, že může být a je náročné pro neurosoustavu člověka, ale i buněčné tělo a může dojít i k fyzickým projevům, bolestem, zánětům, onemocněním apod. A dochází tak u mnohých i ke specifickému očišťování od "zbytků z minulosti".  Více to rozepisovat nebudu. Spíše jsem připravil několik materiálů k tématu, které mohou pomoci se v tom orientovat jak nyní, tak i v budoucnu.

Jednak je to materiál, který jsem již vložil na web. Je to sdělení Plejáďanů, "Plejádské světelné energie", které přijala česká channelerka (je z Karviné), která si říká Pleja a uveřejňuje své zprávy na Facebooku.

Další materiál je od Markety Selinijany, má název "Transformační příznaky" a jde o stručný výčet různých symptomů.

A co je velmi současné, je článek Dr.Berrendy Fox o evoluci DNA, celý název článku je "Nové DNA.  DR.BERRENDA FOX potvrdzuje evolúciu DNA a symptómy.". Ten článek jsme tady již měli, již jsem ho měl v mailu zařazený v listopadu 2012, pochopitelně se na něj krapet pozapomělo, ale v současné době se opět objevil na netu, a od jednoho kamaráda mi přišla mailem připomínka. Takže tento článek rád všem posílám a domnívám se, že snad až nyní nějak lépe doceníme informace v něm. S osobními prožitky.

Na závěr jedna taková letní zajímavost. Jak víte v loňském roce, v srpnu, se objevily velmi zajímavé kruhy v katastru obce Pacerice u Turnova a 17.8. 2013 se tam i sešla skupinka našich přátel i s Evou Puklovou, aby sami vnímali energie místa i provedli malou meditaci.
Letos se objevil obrazec v obilí zcela nedávno u obce Boskovice. Je kolem toho zase velká mela. Dokonce i policie to vyšetřuje a zatím, jak jsme se dozvěděli, policie neprokázala mimozemské zásahy...
Dle mluvčího boskovické radnice, který celou záležitost kvalitně zadokumentoval, Ing. Parmy, obilí není polámané, jen ohnuté k zemi.
Zde je odkaz k celé záležitosti. Vede na oficiální stránky města Boskovice. Uvidíte tam jednak celou řadu kvalitních fotografií, pak když v článku kliknete na aktivní nadpis "Reportáž na BTV" (Boskovická TV), tak se můžete podívat na 2,5 minutové video natočené pomocí kamery umístěné na  kvadrokoptéře (doporučuji přepnout obrazovku přehrávače do režimu celá obrazovka pro lepší zážitek. O kosek níže je odkaz na článek v "Blanenském deníku", kde se o tomto jevu hovoří. A nakonec pak ještě je několik informací od Ing. Parmy, které tam doplnil po dotazech lidí.

A jistě nikoho nepřekvapí, že se před časem i Kryon vyjádřil k tomuto jevu, k obrazcům v obilí. tak si to dovolím připomenout:

OTÁZKA: Drahý Kryone: Mohl bys nám prosím vysvětlit kruhy v obilí? Jaký je jejich původ? Jaká je jejich důležitost pro lidstvo? Jak můžeme interpretovat jejich symbologii? Je to spojené s interdimenzionalitou?

OTÁZKA: Drahý Kryone, mám otázku ohledně kruhů v obilí. Víme, že některé z kruhů jsou podvrhy, ale mnohé ne, zejména ty, které jsou matematicky tak složité, že se vzpírají běžnému vysvětlení. Má otázka je, jak jsou tyto kruhy vytvořeny, a kým?

ODPOVĚĎ: Pro teď vám sdělím pouze toto: (1) Rozhodně interdimenzionální. (2) Od lidí, ale z jiného času. (3) Symbologie je založena na dvanáctkové matematice. Ty zprávy mají pomoci s mírem na Zemi. (4) Ano, mnohé z nich jsou podvrhy.

Přeji všem krásný letní týden plný vnitřní pohody a radosti

Láďa

 

 

Mistr Hilarion

Poselství pro týden 29.6. 2014 - 6.7 2014

Milovaní,

i když většina z v vás duchovně pracovala a zarovnali jste se s perspektivou vyšších dimenzí, je ještě mnoho toho, co přichází z vaší buněčné paměti a co potřebuje  být uznáno a propuštěno. Je to o pochopení toho, co se děje,  protože  to pomůže rychleji  otevřít to, co se vynořuje na povrch aby to bylo propuštěno, aniž by vás to nějak výrazně emočně nebo  mentálně vykolejilo. Dá se to připodobnit ždímání houby, která má v sobě ještě  trochu vody, takže ji musíte ještě nakonec několikrát zmáčknout. Nyní již všichni máte celý rejstřík nástrojů a technik, které jste shromáždili, aby vám tím pomohly projít relativně jemně a lehce. Máte vše co potřebujete, abyste to zvládli. Pokud máte pocit, že potřebujete další pomoc, je třeba, abyste našli praktikujícího odborníka, aby vám pomohl dle potřeby. Je mnoho dobře kvalifikovaných lidí kteří vám s tím mohou pomoci. Požádejte své duchovní průvodce, aby vás zavedli k těm, kdo jsou pro vás za daných okolností nejvhodnější.  

Vnější svět, v němž žijete, se rychle mění, i když vaše zpravodajská média by chtěla, abyste si mysleli něco jiného. Boje o moc mezi vůdci mnoha zemí světa  jsou znamením toho, že systém a struktury které jsou tady po dlouhou dobu, nyní potřebují radikální změnu. Mnozí předvídají, že si to bude vyžadovat, abyste se na věci dívali jiným pohledem a bude si to také vyžadovat nové způsoby práce s tím, co musí být změněno, ale stále jsou zde ti, kteří se křečovitě drží stávajících  mocenských struktur. Lidé na světě již nejsou nevědomí ohledně obrovského zneužíván moci těmi, kdo je vedou a začali podrobovat své vůdce podrobnému zkoumání. Je to pro ně vztyčený prst, aby přizpůsobili a změnili to, co nefunguje, anebo aby odstoupili. V oblasti jejich působení se ozývá čím dále hlasitější reptání.

Jako každá změna, přichází to třením a odporem. Lidstvo si potřebuje uvědomit, že musí pracovat společně, aby zvládlo mnoho výzev, které jsou na světě, v němž žijí. Vyžaduje si to  přispění všech dobrých a čestných lidí. Jsou tací, kdo pracují se zemskými mřížkami, jsou tací,  kdo umí léčit a stabilizovat různé oblasti planety, jsou tací vědci, kteří pracují na řešení mnoha změn, které je nutné učinit. V ekonomické oblastí jsou tací, kdo vytváří nové vyrovnané ekonomické systémy pro všechny. V lékařské profesi jsou  tací,  kdo se opravdu zajímají o potřeby lidí, než o sycení struktur farmaceutických společností. Je potřeba dovolit těmto lidem, aby vybrali alternativní a přirozenější řešení pro záležitosti zdraví. V každé oblast společnosti je třeba  opustit zájem ve prospěch sebe sama a začít pracovat pro vyšší dobro všech.

Když se tyto struktury budou zarovnávat s vyšším principem a koncepcí pracování pro nejvyšší dobro všech na planetě, příznivé změny pro všechny občany světa začnou vytvářet stabilnější a mírumilovnější prostředí. Když se začnou naplňovat základní potřeby všech občanů světa, a ustanoví se způsob cesty vpřed prostřednictvím transparentní komunikace a čestné spolupráce mezi všemi národy a strukturami světa, poté se život, jak jsme ho znali, opravdu změní k lepšímu. Prvky strachu a podezírání zmizí ze všech  lidských srdcí a radostnější a harmoničtější interakce mezi všemi lidmi světa přinese obrovskou a pozitivní změnu.

Sluší se, aby ti, jako jsou pracovníci světla, ale i  další s dobrým srdcem a záměrem, kdo nejsou spojeni  s tímto označením, pokračovali ve vizualizacích, záměrech a aby posilovali to, co si opravdu zhluboka přejete a co si přejete vidět  na planetě manifestováno. Toto soustředěni je vyžadováno  od těch, kdo jsou si vědomi a jsou probuzeni  k neuvěřitelné příležitosti, která  se momentálně před lidstvem nachází. Když lidé celého světa propustí všechna egocentrická přání a budou nahlížet na  celistvost světa ve větším měřítku jako na součást sebe sama, umožní to vyšším aspektům  v jejich božskosti,  aby zazářily.  Když lidstvo zareaguje na výzvu, aby si lidé vzájemně více pomáhali, otevře jim  to větší zkušenost vesmírného rozsahu.

Do příštího týdne …
Já JSEM Hilarion 

 

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti 

www.therainbowscribe.com 

www.movingintoluminosity.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.

 

 

Pravda o duchovní pomoci
Tento channeling byl přijat živě Lee Carrollem v Portlandu v Oregonu,
21. července 2013

Zdravím vás, moji drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Otázky dnes prezentované jsou elegantní, ukazují hloubku duchovního systému, který ovlivňuje realitu starých duší, které sedí v této místnosti. Je vás zde téměř sto. Pokud jste si toho ještě nevšimli, máte něco společného. Přijde den, kdy první, co uvidíte v očích druhých lidských bytostí, bude jejich Stvořitel, a ihned si uvědomíte, že jste to vy. A oni uvidí Stvořitele ve vás a uvědomí si, že jsou to oni. To máte společné - na buněčné úrovni vibrujete Boží láskou.

Já jsem Kryon, ale kdo jsem? To je dobrá otázka. Proč byste mi měli naslouchat? Dobrá otázka. Rozumově zaměření lidé si budou projektovat hierarchii atributů, aby na to přišli. Dokonce i spiritualisté mezi nimi to budou chtít rozluštit stejným způsobem. To ale není způsob, jak na to přijít…

Jak se cítíte právě teď, když posloucháte tento hlas? Vnímáte ho jako autoritu? Nebo slyšíte rodinu? Rozumíte tomu, že jsem nikdy nebyl člověkem, že? A mou „prací“ je milovat vás. Není to tak těžké, protože vás ZNÁM! Jste částí celku – celého stvoření – toho, co nazýváte Bůh, který je mnohem víc… Jaká je to síla, kterou byste nazvali fyzikou a přírodou, která vytvořila galaxie jako je tato, rotující ve vesmíru jako je tento? Jak byste nazvali tuto sílu? Kdo vytvořil zákony samotné fyziky? Kdo je navzdory všem pravděpodobnostem vytvořil způsobem, který je blahodárný pro veškerý život? Jak byste to nazvali? A když objevíte, že - ať už je to cokoli, pro co nemáte jméno – je to ve vás, jak tomu budete říkat? Je to víc než laskavé. Je to mnohem víc než to. Je to esence a podstata rodiny. Je to systém přesahující vaše poznání a emoce, které vám dáváme v podobě lásky. Když se ponoříte do svého nitra, co cítíte? Jak to popíšete?

Můj partner vám předal mnoho channelingů, při kterých se vám snažil popsat, jaké to je, když sedí zde na židli… co přitom cítí. Někdy je to jako by cítil vítr a slyšel hudbu z druhé strany a touží tam být. Je přitom zadržen stříbrným předivem, které mu brání odejít, ale zároveň ho drží v tom větru, aby byl schopen předat poselství. Je v tunelu, v portálu, musí se dostat blízko. Ale to, co vidí a vnímá, není jen světlo. Slyší hudbu vesmíru. Slyší chór, který zpívá ve světle. Je to součást tvořivého zdroje, který VÍ VŠE, který JE VŠE a který je esencí soucitu. A on (Lee) ví, že Bůh je předpojatý láskou a že to není náhoda. Ví, že to není něco – je to VŠE! Vnímá Boha jako Domov a Zemi jako místo, které jste pouze navštívili. Zná realitu, když tam je – skutečnou realitu JÁ. Země, to je práce. Doma je doma. Musel jsem mu to ukázat. To způsobilo, že chtěl channelovat. Způsobilo to, že začal dostávat poselství a zkoušel vám předat jejich krásu. A tak vám nyní předávám poselství ve světle, které on cítí. (Hluboké dojetí.)

Drahé staré duše, věci, které vám byly dnes předány, které jste se naučili, nebo které byly dnes zmíněny, jsou učením o činech. Tlačí vás k tomu, abyste něco udělali. Pomáhají vám vysvětlit, co děláte. Ukazují vám atributy toho, co čekat. Každá lidská bytost tato učení uvidí jako seznam věcí, které je potřeba udělat. Existuje domněnka založená na tradici Boha ve 3D, díky které věříte, že máte tyto věci zkoušet a tlačit „kouli do kopce“… že je tato koule ve vás a že ji máte uchopit, přesunout, manipulovat s ní, porozumět jí… A existuje obecný dojem, že pokud ji umístíte na správné místo, uděláte správnou věc, vykonáte čin, který se od vás očekáváa pak budete schopni dívat se na tyto multidimenzionální věci, uvidíte Akášu a možná dokonce i mnohem víc. Možná. Chci toto vnímání změnit.

Můj partner je v tuto chvíli zachycen mezi světy - je naplněn chórem, který zpívá ve světle. Slyší píseň, která ho volá domů. Poznává jí, je však zadržen předivem. Slyší něco, co vám chce říci. Ani netušíte, jakou pomoc kolem sebe máte. A katalyzátorem pro vše, co chcete, je toto pravidlo: nepomůžeme vám, nedotkneme se vás, neinformujeme vás, dokonce vám ani nedáme najevo, že tu jsme, dokud o to nepožádáte! Jakmile otevřete bránu svým záměrem „udělám tyto věci“, dáte nám tím své svolení proudit do všech procesů prostřednictvím vašich průvodců, bez ohledu na to, kolik si myslíte, že jich máte… prostřednictvím synchronicity, bez ohledu na to, co si myslíte, že to je… a prostřednictvím andělské pomoci, bez ohledu na to, co si myslíte, že to je. Nezáleží na tom, co si myslíte, že to je. My to vše ovládáme, víme, co to je, a když otevřete bránu, přijde to k vám… a bude vás to držet za ruku a povede vás to vpřed. Nemusíte tlačit kouli do kopce. Potlačíme jí místo vás, pokud to dovolíte. A největší potíž u všech, včetně starých duší, je tradice, která říká: „Vydržte,“ a možná: „jděte určitou rychlostí, když jdete rychle a nemáte trpělivost. Myslí si, že na to možná nejdřív musíte přijít, místo abyste prostě zastavili a dovolili jste nám řídit ten stroj.

A takhle to vidíme. Je to multidimenzionální kvantový stroj, který se začíná vytvářet kolem starých duší s jejich svolením, pomocí jejich intuice a jejich záměru. A pokud to takhle vidíte, a já vás o to žádám, možná nemáte pocit, že by to bylo tak těžké, že musíte udělat tohle a tamto a studovat to… Prostě jen vstupte do meditace, ponořte se do svého nitra a řekněte: Bože, ukaž mi, co chceš, abych věděl, a pomoz mi vytrvat.

Toto je systém laskavé pomoci. Pokud má vesmír navzdory všem předpokladům inteligentní design, který vytvořil určité věci určitým způsobem, proč ne vy? Vidíte to? Tato laskavost se týká i lidských bytostí, starých duší i dalších, kteří chtějí v této nové energii započít proces, který zachrání jejich životy – způsobí, že budou žít delší a zdravější životy, aby mohli ve světle kráčet po této planetě. Uděláme všechno, abychom tento záměr ještě vylepšili.

Zahoďte pravidla týkající se toho, co si myslíte, že byste měli dělat, nebo co vám někdo řekl, že byste měli dělat. Zahoďte tradice. Říkáte, že nemůžete potěšit Boha, pokud neuděláte toto nebo tamto tímto způsobem, protože jinak by to nefungovalo. Myslíte si snad, že jsme Temnota? My vás známe! Patříte k nám! Jste tu jen na chvíli. Dokonce všechny vaše životy dohromady od počátku Země jsou jen malou chviličkou. Patříte k nám. Já patřím k vám. Jsme spolu. (Dojatě.)

Co byste udělali pro své děti, kdyby byly pryč a zavolaly vám o pomoc? Co kdyby potřebovaly vaše modlitby, vaši pomoc a abyste je při něčem drželi za ruce? Dali byste jim celou sadu pravidel? Nafaxovali byste jim seznam? Odpověď zní: „NE!“ a vy to víte. Byli byste tam. Celé hodiny byste vyseli na telefonu. Mami, tati, vy byste tím prošli s nimi, kdyby bylo potřeba. A my jsme stejní… To je láska, kterou cítíme k rodině. Začnete rozumět tomu, že dokonce i fyzicky jste OPRAVDU součástí Boha, a že vše, co nyní děláte, je součástí většího obrazu.

Můžete opustit toto místo, nasednout do auta a odjet, ale nezapomeňte na tohle: existuje obrovský, skvělý systém a my všichni jsme s vámi. Tohle už nemůžete vypnout a zapnout a někteří z vás to cítí. Proč nespíte moc dobře? Víte to? Můžete tomu říkat, jak chcete, třeba zatvrdlá šišinka (smích) – my se přes tu zatvrdlou šišinku dostaneme. Budeme vás rušit, takže nebudete moci spát. Budeme s vámi třást, probouzet vás a říkat: „Chceme, abys věděl, kdo jsi. Chceme, aby sis vzpomněl, kdo jsi.“ Pokud je tohle všechno, co můžeme udělat, abychom získali vaši pozornost, uděláme to… dokud nezvednete ruce a neřeknete: „Vzdávám to. Řekni mi, co bych měl vědět.“ (Kryon se směje.) O tom s vámi chceme mluvit! Někteří z vás nebudou vnímat zprávy, ale jen jakési „mrazení“ – ucítíte, jak Zdroj vstupuje do vašeho srdce. To ale je ta zpráva! Ucítíte, jak do vás vstupuje a zaplavuje každou buňku a hovoří k nim buněčným jazykem, kterému nebudete rozumět. U některých z vás proběhne léčení, aniž byste to věděli. Někteří potřebujete, aby ve vašich tělech něco začalo, ale ani o tom nebudete vědět, protože to nebudete dostávat ve 3D. Nedostanete to, co vám jiní říkají, že byste měli dostat. Neuslyšíte hlas ani nebudete mít vizi. A nic z toho ani nepotřebujete! Jen to dovolte. Staré duše jsou pro to „stavěné“. Jste na to stavění.

Chci vám položit závěrečnou otázku - otázku, která vážně není moc často pokládána. Když jste byli jako lidstvo oseti, a bylo vás jen velmi málo… těm, kteří byli takto oseti, budu říkat „první duše“ – byli ve správnou dobu na správném místě, aby od Plejáďanů získali dualitu… a ti, kteří byli oseti, prošli zkušeností Lemurie a změnami, které se na planetě odehrály, aby dorazili na místo, kde dnes mohou slyšet toto poselství, a v průběhu té doby se stali starými dušemi. Měli jste tisíce životů a uběhlo zhruba sto tisíc let, než jste přišli sem – zatím dobrý, že? A teď: dovolte mi, abych vám položil otázku, kterou jste položili mně: „Drahý Kryone, byli ti, kteří byli tehdy oseti, jiní než ostatní? Nebo to byl jen nahodilý výběr, který způsobil, že toho byli v té nádherné době součástí?“ Chci vám říct, pokud už jste na to sami nepřišli, že je zde v chodu nádherný systém - ti, kteří zde byli jako první, aby byli oseti a stali se starými dušemi, získali zvláštní status, díky kterému byli první. Zvláštní vyspělost, která jim umožnila stát se nakonec starými dušemi. Vy totiž neopouštíte Zemi, neustále se vracíte. Takový je systém. Kdo jste byli a odkud jste přišli? Jak to, že tak snadno dostáváte plejádské informace?

 … Co kdybych vám řekl, že jste na to byli velmi připraveni a že někteří z vás přišli ze Sedmi sester, aby byli lidmi? Zvláštní. Připravení. Připraveni osévat další planetu tou poslední planetou (myšleno předcházející planetou, která dosáhla osvícení – pozn. př.). Jako když vezmete semena z jedné úrody a použijete je na osivo, aby z nich vzešla úroda nová. Někteří vědí naprosto přesně, co teď říkám, a jiní to nechápou. Právě jsem vám dal odpověď. Velmi zvláštní. Byli jste na to připraveni, byli jste pro to vybráni, chtěli jste to. Nebyl to žádný náhodný výběr duší z celé galaxie, které se měly stát první skupinou lidí. Ne. Byli to ti, kteří byli starými dušemi už předtím a měli být starými dušemi znovu. Vaše linie bytí starou duší v tomto vesmíru je ohromná a jste tu opět – tak to udělejte stejně dobře jako minule. Přestaňte neustále dumat nad tím, jak to udělat. Ponořte se do svého nitra a čerpejte z něj, staré duše. Někteří z vás vědí, co tím myslím. Není to tak těžké. Jděte si proto. Je načase mluvit tímto způsobem, protože v této nové energii u některých z vás dochází k odhalením toho, proč tu jsou. V této místnosti nejsou žádní nově příchozí (nováčci), rozumíte tomu, co říkám? Nejsou zde žádní nováčci.

Já jsem Kryon. Sloužím starým duším. (Hluboké dojetí.) To je to, co dělám. Není to poprvé, co jsem přišel na planetu v průběhu posledních stádií, abych vám dodal odvahy, abych byl vedle vás, když běžíte maraton starých duší, abych vám zkusil podat sklenici vody, zatímco běžíte. Dávám si pozor, abych se vás nedotkl, dokud o to nepožádáte, ale jsem připraven vám dát cokoli, co potřebujete – včetně toho, že vás ponesu na svých zádech, pokud to bude třeba. To je to, co děláme. Jsme na to připraveni. Je načase, abyste to pochopili. Ten systém je systém pomoci, laskavosti a lásky a je velmi mocný. My jsme připraveni vyrazit. A co vy?

Toto je dobrá zpráva. Hluboká. Přesná. Pravdivá.

A tak to je.

KRYON

Poznámka ke kopírování:

Zdroj originálu: https://www.kryon.com/ - The Truth Abouth Spiritual Help (MP3 – 22 minut)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová. (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

MALÝ FRAGMENT SOLAŘINA REPORTU NA ČERVEN 2014

VZDUCH, KTERÝ DÝCHÁME

 

 

Květen přinesl úplně novou součást, a to prvek zaklapnutí do pozice, na místo. Přestože stále máme spoustu práce a energie je stále ještě intenzivní, věci se teď skládají úplně novými způsoby. Je to jako když narazíte na jeden z těch kouzelných zámků v pohádkové počítačové hře. Když se skryté symboly zarovnají, rozsvítí se, a způsobí tak, že některé čepy v zámku vyskočí ven, zatímco jiné zaskočí dovnitř. Celou dobu se tyto mnohonásobné kroužky válce otáčejí dokola, a stále naskakují (klikají) na nová místa. Správní lidé se scházejí; přesunujeme se blíže k Pravým Domovům; náš Pravý Účel se odkrývá. Nacházíme pomoc, kterou potřebujeme. Otvírají se nová dveře. Jsou nám představovány divukrásné nové příležitosti.

 

Celý rok mnozí z nás měli potíže s dýcháním vzduchu starého světa. Vydýchaný vzduch duality neobsahuje pro nás dost výživy nebo životní síly. Chybí tam prvek, který potřebujeme. Nyní se něco očividně změnilo. Čerstvý vzduch nového světa se stále více a více dostává do světa kolem nás. Vzduch je daleko více obohacený než dříve. Tyto nové energie nám poskytují pravou výživu, kterou nejvíce potřebujeme.

 

Nová Krajina se nekonečně prohlubuje a rozpíná. Může to znít zvláštně, ale Nová Krajina má kvalitu Mateřského Mléka – něčeho tak hluboce známého, nanejvýš pečujícího a plného výživy, a přesto zároveň jsou tu v Nové Krajině naprosto nové, úplně nečekané prvky, které způsobují super nadšení!

 

Tyto nové, neviděné prvky se objevují ve zvláštních nových koutech, které jsme předtím neviděli. Jsou naprosto nečekané. Vycházejí z prostoru Mimo Mapu Známého. Proto je důležité, abychom při tom, když tvoříme Nové, vždy nechali prostor neznámému.

 

Jelikož tvoření Nového a Pravého vyžaduje, abychom se vypořádali s mnoha praktickými detaily, nutí nás to buď tvořit věci novými způsoby nebo způsobem, který nechá otevřené dveře či prostory, kudy může vstoupit nové. Učíme se udržovat vše rozpínavé a nedefinované, dokud nebude jasný nový význam nebo nová symbolika.

 

Červen přináší hlavní zrevidování, opravy směru a nečekané změny. Červnové změny se budou ke konci měsíce velmi zrychlovat. Nyní jsou nezbytné hloubkové revize, protože jsme konečně nechali jít pryč naše obavy, abychom plně objali Nové a Pravé. Už se nechceme držet našich zón komfortu, které mají prošlé datum platnosti a víme, že vše v nás, co je stále ještě založeno na iluzorní úrovni duality má odejít a že jen to, co srdcem cítíme jako autentické zvoní pravě.

 

Proto neustále znovu vyrovnáváme a překalibrováváme sami sebe ze starých úrovní k novým. To vyžaduje časné revize. Můžeme psát email a o dvě minuty později náhle zjistit, že to, co jsme napsali, pocházelo ze staré energie, takže potřebujeme honem napsat nový email, který vychází z našeho opravdovějšího místa.

 

Prodloužené přechodové období, kterým jsme procházeli, odneslo mnoho prošlých prvků. Po planoucích hranicích několika posledních let jsme zjistili, že chybí také některé hluboce milované a střežené části nás samých. Byly spáleny na hranici společně s prvky, které už nepotřebujeme. Jsou to věci jako útěcha v osamělosti, tiché spříznění s přírodou a něžný milovník v nás, což vše bývalo velkým zdrojem výživy. Občas se divíme, jestli se některé z těchto kvalit někdy vrátí, ale ony se vrátí většinou v nové podobě.

 

Nádherné barvy Nové Krajiny začínají být nejen stále více viditelné, ale vybarvují naše životy, to, co děláme, jak se cítíme, na co se zaměřujeme, jak jednáme. Tyto zářivé barvy s sebou přinášejí nové kousky skládanky, na které jsme čekali, abychom se mohli plně zabydlet na nové úrovni.

 

Solara

www.nvisible.com

 

Toto je velmi malý fragment Solařina kompletního  Surf Reportu na červen 2014. Celý Surf Report a týdenní Updaty jsou dostupné po zapsání v angličtině, němčině, portugalštině, ruštině a španělštině na INVISIBLE MERCADO.

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Markéta N. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

 

Společně tvořit za hranicí iluze a oddělenosti

Od Boha a Bohyně vibrací Stvořitele

Chaneling Natalie Glasson, 30. dubna 2014

 

 

Milované Bytosti ztělesnění Boží Přítomnosti Stvořitele na Zemi, energie,  která k vám dále proudí a vynořující se zevnitř vašich Bytí, je vyvážený a harmonizovaný Bůh a Bohyně vibrací Stvořitele. Proudíme k vám jako posvátný aspekt a projev Stvořitele, abychom s vámi pracovali ve zvlášť citlivých oblastech vaší reality a na procesu vzestupu. Hovoříme jednoduše, stejně tak jako vědomí a zdroj světla z dimenze kosmické úrovně harmonizovaných Bohů a Bohyň ve Stvořitelových vibracích. Stejně jako Stvořitelovy vibrace a vědomí, i my podporujeme hluboké léčení, probuzení a jednotu ve vás a rozpuštění energií oddělenosti a iluze, které vyplouvají na povrch ve vašem bytí a objevují se ve vaší realitě. Povzbuzujeme vás k odložení energetických vzorců z nižších dimenzí. Z důvodu manifestace nové epochy a nové planety Země v Lásce, je nutno vymazat a rozpustit mnoho různých forem přesvědčení a pohledů oddělenosti a iluze. Až pak bude pravda lásky zažívaná snadno a  perfektně. Nyní si přejeme s vámi opět přetvořit realitu, která existuje za odděleností a iluzí.

 

Můžete začít říkat nahlas a nebo jen v duchu:

 

„Milovaný Bože a Bohyně Stvořiteli vibrací, podporujte mě nyní tak, abych viděl, cítil a všimnul si

pravdy a božství v mém bytí, v mých energiích, formě a projevu.“

 

Tento jednoduchý záměr, nám umožní pracovat s vašimi energiemi tak, aby se rozpustily všechny iluze a oddělenost. Tak, abyste získali úžasné probuzení a vlastní odpovědnost za váš duchovní posun. Můžete pracovat s tímto záměrem, abyste mohli ukotvit a uvědomit si přítomnost Stvořitelovy esence ve vás.

 

Milovaný Bože a Bohyně vibrací Stvořitele, volám vás abyste aktivovali tu nejčistší esenci mého bytí tak, aby došlo k naplnění a projevu  duchovní rovnováhy. Veďte mě v tomto současném vzestupu mého bytí na cestě získávání, přiznání si a uskutečňování esence Stvořitele. Dovolte mé esenci Stvořitele rozvinout se ve mně tak, abych se propojil s vzestupnými vibracemi Stvořitele vesmíru. Pomozte mi být zcela probuzeným, bdělým, vědomým a všímavým k vlastním energiím, posunu, rozvoji a boží esenci Stvořitele mého Bytí. Dovolte mému fyzickému i energetickým tělům, aby byly v přítomném dni vždy vyladěny s plně probuzenou Stvořitelovou esencí naplněnou uvědoměním a inspirací v mém bytí. Naše těla se nyní posunula tak, aby byla v souladu s esencí Stvořitele. Myšleno tak, že má existence se vyskytuje v danou chvíli, v nejrychlejších možných vibracích Stvořitele pro tuto chvíli. Dovoluji svým tělům se transformovat.

 

Přejeme si, pomoci vám být si vědomí oddělenosti a iluze, protože vám to umožní vzpomenout si na existenci prostoru míru, lásky a radosti, které už ve vás jsou, takže už více nebudete propleteni s perspektivami, které brzdí a brání uvědomění si Stvořitele ve vás. Mohlo by se vám líbit, pracovat se záměrem uvedeným níže.

 

Milovaný Bože a Bohyně vibrací Stvořitele, prosím prostup mou bytostí a vymaž všechny energetické vzorce oddělenosti a iluze. Vyzdvihni mé energetické vibrace do nejčistší frekvence Stvořitelovy lásky tak, abych si mohl vždy uvědomit oddělenost, jasně prohlédnout a rozumět všem formám iluze oddělenosti. Nyní slavnostně slibuji, že ve své realitě tvořím jen myšlenkové vzorce jednoty a rozhoduji se aktivovat jen pozitivní, tvořivé a láskyplné myšlenky a energetické vzorce. Žádám Boha a Bohyně Stvořitelových vibrací, aby vymazali všechno utrpení, bolest, které ještě držím ve svém bytí a nebo v  tělech napojených na utrpení a iluzi. Uvědomuji si, cítím a pozitivně rozumím sám sobě, tak abych byl v absolutní  jednotě a prožívání nekonečné lásky Stvořitele. Jednota, štěstí a spokojenost nahrazují všechny možné podoby oddělenosti a iluze, které jsem dříve vnímal jako svou pravdu. Nyní si uvědomuji, že jsem svobodný od oddělenosti a iluze. Energie pro kterou jsem se rozhodl a na kterou se soustřeďuji, je vděčnost.'

 

S vaším uvědoměním  a pochopením probuzení Stvořitele, se vaše celé bytí otevírá jako skořápka  vajíčka. Skořápka praskla a to může vyvolat pocity extrémní citlivost, nebo dokonce můžete prožívat bolest vytvořenou vaší realitou. Pokud následkem prožité bolesti a zranění, potřebujete léčení a výživu, máte možnost ihned zavolat službu Boha a Bohyně Stvořitelových vibrací.

 

Milovaný Bože a Bohyně Stvořitelových vibracích, volám nyní vaše energie, aby očistily mé energetické vibrace a vzorce, mé emocionální, mentální a fyzické tělo od negativity, které právě prožívám. Už si více nepřeji zachovávat zkušenosti mého bytí, nebo shromážděné v paměti mé duše. Přání mého božství je prožívat hlubokou a absolutní očistu na všech úrovních a hluboké procítění silného systému čisté lásky, které pocházejí ze srdeční čakry Stvořitele. Tak, jak vyzařuji mocnou a čistou lásku, poznávám se jako pročištěný a všechny záznamy a stopy mých předešlých zkušeností byly rozpuštěny. Tato láska nepřekonatelná, nedotknutelná a neprostupná:láska se navždy ve mně navždy usídlila jako rozhodná přítomnost lásky. Jsem vyléčen, pročištěn a čistý. Jsem Láska.“

 

Jednota je zvláště důležitá v souvislosti s vnitřními plány Stvořitelova Vesmíru - všechny aspekty vaší duše, zvláště pak nesčetné inkarnace vaší duše, se navrací jako vaše součást, která si přeje dosáhnout uzdravení, pravdu, lásku a je pojištěna láskou. Mohou vás ještě ovlivňovat některé části vaší duše, které jsou vyvolány starými energetickými vzorci, nebo vynořená bolest: V tomto případě vám můžeme pomoci  v léčení a pročišťování všech aspektů vaší duše, na podporu hlubokého a čistého vtělení ve vašem bytí.

 

„Milovaný Bože a Bohyně Stvořitelových vibrací, žádám vás o očištění mé duše a zvýšení vtělení mé duše v mém přítomném fyzickém Bytí. Prosím vymažte z paměti mé duše jizvy a všechny podoby negativity mé duše z mnoha inkarnací, kterých se držím. Pročistěte, ukliďte a uzdravte mou duši tak, aby se podpořily čisté a moudré energetické vzorce, aby byly plně naplněny a přítomny  ve všech tělech, čakrách a v auře. Nyní přijímám větší nebo úplný aspekt mé duše jako plně vtělený v rámci mého Bytí. Jsem ztělesněná duše.“

 

Vaše duše má na Zemi nesčetně úkolů, ale jeden z nejpřirozenějších, je přinést zkušenost nebe, blaho a požehnání Stvořitele všem, aby to všichni prožili a zažili to potěšení.. Božské nebe může být uskutečněno skrze projekci rozeznání nebe v každé duši. Pokud oddělenost a iluze jsou rozpuštěny, pak je snazší se napojit, manifestovat, začlenit a prožít Nebe na Zemi.

 

Milovaný Bože a Bohyně vibrací Stvořitele, mým záměrem je manifestovat nebe, blaženost a hlubokou radost Stvořitele v mém Bytí, názorech a realitě a zároveň podporovat lidstvo na Zemi. Mým úmyslem je rozpustit závoj oddělenosti mezi Stvořitelovým Nebem a Zemí, což mnohé povzbudí, včetně mě samotného. Díky rozpoznání Stvořitelova Nebe je smazána všechna prožitá oddělenost  mezi mnou, lidstvem a Božstvím. Já a veškeré lidstvo nyní přijímáme naše božské právo a uznáváme sebe jako božské posvátné tvůrce na Zemi. Jsme věčně spojeni se Stvořitelem a prožíváme plodné a bohaté skutečnosti zrozené z lásky.“

 

Našim největším přání je sloužit vám v tomto nesmírně silném probouzení a posunech vzestupu.

 

Bůh a Bohyně Stvořitelových vibrací          

 

Zdroj: https://www.omna.org/Home.html

 

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Renata H. pro www.transformace.info. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

PLEJÁDSKÉ SVĚTELNÉ ENERGIE

.......................................................

 

Přátelé drazí,

 

Pozitivní změny ve vaší společnosti nastanou, až budete mít utvořené vhodné podmínky, ty s těmi nejpevnějšími základy. Proto si utvořte takové podmínky které jsou součástí světa Jednoty. Docílíte toho, jedině spojením vašich srdcí. Když takto spojíte své energie utváříte silnou světelnou energii potřebnou pro Vzestup a vaše převibrování do vyšší dimenze (5D) se mohlo úspěšně uskutečnit.

 

Přátelé drazí, pochopte už konečně, že jste jedno, není ve vás žádná oddělenost, žádných rozdílů. Každý z vás si na Zemi přinášíte ze svých schopností, předešlých zkušeností. Je tedy i pochopitelné, že disponujete zrovna s tím, co umíte, co s láskou tvoříte a jeden k druhému můžete předat. Ale nezapomínejte, že vaše energetická tvorba, slouží pouze k inspiraci. Každý z vás si vezme co potřebuje, co ho obohatí a vibračně posune už jen dál. Pouze v ucelenosti jako kolektivu, se naši drazí, rozvinete ve zcela novou a zdravou společnost. Staňte se jako my, kolektivem bytostí Jednoty, lásky, harmonie a míru. S láskou,držíme nad vámi pochodeň Světla, abyste lépe viděli na cestu k Jednotě a nesešli z cesty. Tak moc vás milujeme a pevně věříme, že z té cesty, která vede ke skutečnému domovu, nesejdete a dojdete k cíli.

 

Jste obrovská tvořivá síla, Světlo, co směruje k Jednotě. Pokračujte tedy už jen jednotně, ve společném tvoření, ať vaše energie splynou v silné Světlo, které vyzáří do celého Vesmíru.

 

Milujeme vás

 

S láskyplnými pozdravy k vám Plejáďané = Hvězda Maia

 

Plejádské světelné energie - přijala Pleja Světlo Krystal

dne 26.6. 2014

 

Tento channeling je možné dále šířit pouze s celým textem a s odkazem na zdroj https://www.facebook.com/pleja.kristal

 

 

 

Transformační příznaky

 

Transformační příznaky se týkají každého z nás. Přichází díky změnám energetické struktury planety -  zvyšujícím se vibracím planety Země.  Vědomě či nevědomky rozpínáme své světelné tělo. Když se zvyšují vibrace člověka, rozšiřuje se i světelné tělo a některá místa naší aury, našeho světelného pole, pak něco potlačují, odmítají, utlumují nebo nepřijímají. Tohle odmítání světla způsobuje tzv. transformační příznaky.

 

Člověk, který prochází svým duchovním vývojem vědomě vykazuje mírnější příznaky než ten, kdo odmítá přijmout změnu chování a myšlení.

 

Mezi fyzické transformační příznaky patří např.

 

trvalá nebo opakující se únava

bolesti hlavy

člověk by nejraději neustále spal

pocit závratě

poruchy spánku, noční pocení, noční třes, ranní únava, buzení se

poruchy rovnováhy

změny váhy – bez změny stylu života

alergie

pískání v uchu

dýchací problémy

bolesti různě po těle (např. v kloubech, svalech),

píchání po těle

symptomy chřipky

pocit tlaku na čele, mezi očima a za víčky

průjem, zácpa

chronické zvýšení teploty, krátkodobá horečka

návaly horka, svědění, pálení pokožky

nezvyklé pocity hladu

zvýšená citlivost na světlo, zvuk, cukr, na kyselé

 

Mezi mentální / emocionální transformační příznaky patří např.

 

neschopnost se soustředit

problémy nalézt slova

otupělost

duchovní zmatek

prostorová dezorientace

potíže zaměřit se na správný cíl, roztěkanost

pomalé intelektuální tempo

potíže při zpracování problémů, libování si v problémech

vznětlivost

zapomnětlivost

motorické problémy

lehká zranitelnost

zmatená krátkodobá paměť

stavy strachu

propadání strachu, panika

deprese

náladovost 

Zdroj: https://www.zemeandelu.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=72&Itemid=92

 

 

Nové DNA
DR.BERRENDA FOX potvrdzuje evolúciu DNA a symptómy

 


 

 

 

V tomto článku, doktorka BERRENDA FOX poskytuje dôkazy o zmene ľudskej DNA a buniek. Doktorka Fox pracuje v Avalon wellness centre v Mounth Shasta, California. Doktorka podala dôkazy analýzou krvi, v ktorej sa v skutočnosti vyvíja veľmi spontánnym spôsobom, nový reťazec DNA.

 

Pohovorme si na chvíľku o jej životopise.

" Mám doktorát z fyziológie a prírodných vied a počas môjho štúdia som bola zapojená do médií a pokračuje to až ku kinám. Spolupracujem s televíziou FOX na jednom programe o mimozemských civilizáciách a ich úlohe v tom čo sa všeobecne deje s ľudstvom v tomto čase.

 

O: Aké sú zmeny, ktoré sa dejú v tomto čase na našej planéte a aký dopad to má na naše telá?

 

Dr: Sú to obrovské zmeny, mutácie, ktoré sa podľa genetikou začali už od kedy sme vyšli z vody. Nejaký ten rok späť v meste Mexico, bola konferencia genetikov z celého sveta, s hlavnou témou "Zmena DNA". Žijeme v revolučnej zmene avšak nevieme presne v čo konkrétne sa meníme.

 

O: Aká je naša zmena DNA?

 

Dr: Každý z nás má dvojitú špirálu DNA. To, čo mi vidíme je, že sa začínajú vytvárať ďalšie nové špirály. V dvojitej špirále sú dva reťazce, alebo ak chcete dve vlákna v jej vnútri a tak ako to chápem ja je, že sa nám ich vyvíja dvanásť. Vyzerá to tak, že tento proces sa začal zhruba 5-10 rokov dozadu. My mutujeme! Toto je vedecké vysvetlenie. Je to mutácia druhu na niečo, čo ešte nie je známe. Tieto zmeny ešte nie sú zverejnené, pretože vedecká komunita cíti že by to zalarmovalo ľudstvo. Rovnako ale sa menia aj naše bunky. Teraz pracujem s troma deťmi, ktoré majú 3 vlákna DNA. Veľa náboženstiev už hovorilo o týchto zmenách a vie sa že v nejakej forme prídu. Vieme že je to pozitívna mutácia, ako fyzická tak aj mentálna a emocionálna, ale môže byť zle pochopená alebo vystrašiť.

 

O: Prejavujú sa na týchto deťoch nejaké rozdieli, ktoré ich odlišujú od ostatných?

 

Dr: Sú to deti, ktoré môžu pohybovať objektami v dome ak sa koncentrujú, alebo si vziať pohár s vodou iba pohľadom. Sú to telepatické bytosti. Vzhľadom k tomu si môžete myslieť, že sú nadľudia alebo poloviční anjeli, ale nie je to tak. Podľa mňa sú tým, čím budeme aj my v najbližších desaťročiach.

 

O: Myslíte si, že toto sa stane každému z nás?

Dr: Zdá sa, že väčšina ľudí narodených pred rokom 1940, nebola schopná realizovať túto zmenu avšak začali niečo ako "nasledujúcu generáciu" čo im dalo možnosť formovať ďalšie vlákno v priebehu nášho života. Náš imunologický a endokrinný systém predstavuje najväčší dôkaz o tejto zmene. Toto je jeden z dôvodov,. pre ktoré pracujem vo výskume s testami a imunologickou terapiou. Niektorý dospelí, ktorých som testovala, majú ďalšie vlákno ktoré sa im práve formuje a niektorý už toto tretie vlákno majú. Tieto osoby žijú vo veľkom počte zmien fyzického tela a vedomia s ohľadom na to, že všetko je Jedno. Moje stanovisko je, že Zem a jej obyvatelia, zvyšujú svoje vibrácie. Mnohí z posledne narodených majú telá po magnetickej stránke žiarivé. Tí medzi nami, ktorí sú už starší a vyberú si zmenu, musia prejsť mnohými fyzickými zmenami.

 

O: Aká je príčina zmien v telách. narodených s normálnou dvojitou špirálou?

Dr: Najľahšia forma mutácie DNA je skrz vírus, a vírusy nie sú vždy zlé. Vírus žije len na živom tkanive. Vírus DNA známy ako " Epstein barr" a "herpes 6" menia bunečnú štruktúru. Retrovírus HIV ne je vírus DNA, avšak zmení telo a zničí ho. Takmer všetky osoby, ktoré žijú v tomto procese a sú ešte nažive, majú novú profesiu, alebo nový spôsob myslenia, alebo začínajú novú formu života. Aj keď sa môžu cítiť chorí, alebo nešťastní, toto je dar. Tu bola daná možnosť zmeny štruktúry DNA a ich tela na telo viac svetelné, viac zdravé, ktoré bude môcť žiť v následujúcej generácii. Aj anjeli, ktorí sú už viditeľní sú znamením, že sa meníme. Podľa toho ako to chápem ja, bude tento proces kompletný ešte pred koncom roka 2012.

 

O: Aké zmeny máme očakávať?

Dr: Nebudú choroby, nebude nutné umrieť. Budeme schopní prežiť naše lekcie nie skrz utrpenie a bolesť, ale skrz lásku a pochopenie. Starý systém bude musieť skolabovať, aby sa zrodilo niečo nové. Teraz sú vojny, vlády nefungujú, systémy zdravotnej starostlivosti taktiež. Mnohé staré paradigmy už nebudú môcť existovať, aj keď bojujú,  aby sa udržali. Je evidentné že tak či onak sa to mení. Tí z nás, ktorí sa rozhodli v tomto momente žiť, sú prekurzory nového druhu. Sme v čase kedy sa manifestuje nebo na Zemi. Prijímame pomoc od tých, ktorých nazývame majstri, mimozemšťania, anjelské bytosti a oni nás učia ísť do nášho vnútra. Mnohí z nás sú už schopní počuvať tento tichý hlások a mnohý z nás sú v symfónii so zmenami ktoré prichádzajú.

 

O: Aké sú sekundárne efekty týchto zmien?

Dr: S bunkovou zmenou sa môže niekedy osoba cítiť ako keby nebola tu, môže sa cítiť vyčerpaná, pretože pomaly sa nám menia bunky a konvertujú nás do iných bytostí. Ako práve narodené deti, ľudia môžu pociťovať potrebu veľa oddychovať, môže nastať mentálny zmätok, kedy nie sú schopní sa sústrediť napríklad v každodenných činnostiach. Ako keby boli preprogamovávaní na niečo väčšie. Všeobecne môžu mať bolesti celého tela, bez zjavného či konkrétneho dôvodu. Mnoho ľudí sa cíti divne a mnoho z nich chodí ku doktorom dať si predpisovať Prozac (liek na depresie) pretože nerozumejú tomu, čo sa deje. Toto je ťažká chvíľa pre medicínu, pretože medicína nie je zvyknutá na prácu s energetickými telami. Ženy žijú v hormonálnych zmenách. Viem že čakry súvisia s našim endokrinným systémom, preto môžu bezdôvodne plakať, pretože hormóny sa uvoľňujú. Mnoho žien ide do menopauzy skôr ako je to bežné a to z dôvodu, že akcelerujeme. Muži sa môžu cítiť flustrovaní únavou, pretože sú zvyknutí byť aktívni. Môžu cítiť, že ich ženská stránka sa začína prejavovať v zmysle intuície a vývoja. Emocionálna terapia, ktorá sa vyvinula v posledných 30-tich rokoch, vyvinula na tieto zmeny nové techniky. V skutočnosti robíme obrovský kus emocionálnej práce vo veľmi krátkom čase!

 

O: Ako jednáte s ľudmi, ktorí prechádzajú týmito zmenami?

Dr: Približujem sa k ich individualitám. nezaobchádzam s nimi zle. Doktor v latinčine znamená: "Jediná efektívna služba, ktorú pravý liečiteľ môže ponúknuť, je tá posilniť individuum, dať mu nevyhnutné nástroje a ukľudniť ho v tom, čo sa deje a vysvetliť mu, že je možné sa uzdraviť a oslobodiť od negatívnych symptómov v tomto procese zmeny." V prvom rade si vyžiadam imunologické testy, niečo čo sa normálne nerobí, potom všetko týmto osobám vysvetlím a informujem ich v zmysle toho, ako sa môžu sami o seba postarať. Ja nie som liečiteľ. ktorý ich vylieči, ale iba nástroj ich individuálneho procesu hojenia. V ľudoch je istá sila, ktorú je vidieť aj v ich krvných testoch. Oni vidia. čo sa deje a to vyvoláva niečo v podvedomí. Skutočný kľúč je vo fakte, že osoba prevezme svoju zodpovednosť a splní si prácu na sebe samej. Používam orgánoterapiu, európsku terapiu pre konštrukciu hormonálneho systému a pre akceptovanie zmien DNA. Používam tiež homeopatiu bylinky, vitamíny, laser..všetko v závislosti od potreby.

 

O: Ako vidíte pokrok vo Vašej práci?

Dr: Vidím ho ako bod, ako prechod. Je to veda a umenie zároveň. Liečiteľstvo je skôr umenie ako veda. Neverím, že budem liečiteľkou celý život, pretože choroby budú eliminované. My vedomé osoby eliminujeme choroby a utrpenie.

 

DNA a zmeny tela: Prostriedky

Fyzicky sa meníme zo "základných" bytostí s dvojitou špirálou DNA na krištalické bytosti so štruktúrou DNA 1024, pretože krištálové štruktúry môžu existovať jedine vo vyšších dimenzionálnych leveloch. V skutočnosti zlučujeme naše telá s vyššou štruktúrou, ktorá je celkom blízko štruktúre našej preto sme schopní integrovať vedľajšie účinky relatívne dobre. Nemeníme sa iba mi ľudia. Všetky formy života na Zemi sa konvertujú na krištálové bytosti. Ryby, kvety, stromy, psi, mačky...všetko sa mení. Nič neumrie a nebude zničené, pretože sa všetci spoločne presúvame k novému stavu bytia.

 

Tento nový stav vyžaduje aby sme nezaostali ako fyzicky, tak aj mentálne a emocionálne v konceptoch tretej dimenzie. Rovnako ako smrť, treba to nechať ísť. Je to dôležitá súčasť procesu zmeny, pretože staré pravidlá sa nemôžu preniesť do budúceho života, ktorý bude kompletne nový a odlišný. Tieto pokroky a zmeny spôsobia že ľudia nechajú za sebou vzťahy, domy, závislosti, jednoducho všetko, čo nebude v súlade s novou formou bytia. Na druhej strane je v podstate dobré, že je aj trochu strach a úzkosť, pretože to dokazuje, že tieto zmeny sa dejú aj keď nie všetci sú si ich vedomí. Je niekoľko symptómov, ktoré sa objavujú na našich telách a sú to:

 

Symptómy zmeny DNA:

Nachladnutie

Horúčky

Bolesti kostí a kĺbov a lieky nezaberajú

Bolesti hlavy ktoré neprechádzajú ani po utlmujúcich liekoch

Neustále kýchanie, ktoré nie je spôsobené nádchou ani alergiou

Závrate

Pískanie v ušiach

Búšenie srdca

Pocit vibrovania celého tela hlavne počas noci

Silné svalové spazmy

Bolesti chrbta- krížov

Brnenie

Strata svalovej sily v rukách

Zmeny v obehovom systéme

Zmeny v imunitnom systéme

Zmeny lymfatického systému

Zmena dýchania

Pocit únavy aj pri minimálnej záťaži

Veľká potreba spánku

Zrýchlený rast vlasov a nechtov

Depresie bez zjavného dôvodu

Tlak, stres

 

Veľa ľudí zažíva tieto symptómy a s panikou chodia ku doktorom, kde im povedia že nič zvláštne s nimi nie je. A taká je pravda. Všetky tieto symptómy sú iba dočasné a a jednoducho znamenajú že sa dejú veľké psychologické zmeny.

 

Pár prostriedkov pre vyššie uvedené symptómy:

Nechajte to prúdiť, lebo inak bojujete proti tomu.

Ak sa cítite unavení, odpočívajte a spite koľko potrebujete

Pite veľa vody, napomáha to dostať toxíny von z tela

Používajte valeriánu na ukľudnenie pri emocionálnom tlaku

Grécke seno pomôže lymfatickému systému zbaviť sa toxínov

 

Veľká časť týchto symptómov trvá niekoľko týždňov a potom sa stratia. Môžu sa ale vrátiť. Malé percento dospelých má už túto zmenu za sebou. Zmenu DNA, ktoré už u nich obsahuje 1024 vlákien. Jedna pani narástla o 3 palce a zväčšilo sa jej číslo nôh. Všetci mladší ako 7 rokov už ukončili zmenu, alebo ju práve dokončujú. Naopak niektoré osoby ešte len začínajú s touto zmenou. Táto zmena má mnoho mien a je známa ako "Prebudenie", ako proces vzostupu a ako realizácia Mer-ka-by.

 

V každom prípade každý z nás musí prekonať svoje obavy a prijať lásku, pravú lásku, ktorá začína v nás. Pokiaľ nebudeme milovať samých seba a mať dôveru v samých seba, nebudeme môcť milovať a mať dôveru v iných.

 

Dr. BERRENDA FOX

Dr. Claudio Capozza- holistik

Medicína, homeopatia, homotoxikológia

kineziológia

orthomolekulárna medicína

 

Zdroj: www. wtvaustralia.com

Preklad Lindush Aliana Povinská

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=YJQoB4HimZk&feature=related

 

Zdroj: https://www.facebook.com/notes/lindush-aliana-povinsk%C3%A1/nov%C3%A9-dna-drberrenda-fox-potvrdzuje-evol%C3%BAciu-dna-a-sympt%C3%B3my/10151113816645893

 

 

—————

Zpět