Milí přátelé,

04.12.2016 21:04

 

Milí přátelé,

před několika týdny, v polovině listopadu, jsme oznámili vydání Kryonovy knihy 8. Současně jsme sdělili, že je vysoká pravděpodobnost, že začátkem prosince vyjde Kryonova kniha 9. S radostí vám všem sdělujeme, že naše společné úsilí, vč. Vaší energetické podpory, bylo korunováno úspěchem a koncem týdne vyjde Kryonova kniha 9 -


                                                            Kniha 9 - NOVÝ ZAČÁTEK.

                                                                                 Kryon 9 - Nový začátek
 

Předchozí knihou jsme spolu s Kryonem pomysleně překročili onen slavný, pověstný, milník a hrdě a nadšeně jdeme vstříc novým duchovním i věcným dobrodružstvím svého osobního vývoje, jakož i vývoje celé lidské společnosti.

 

Jsme v novém Miléniu, jsme obklopeni novějšími energiemi, naše Vědomí doznalo vlivem naší dosavadní očistné a duchovní práce a také, vlivem přicházejících vln vysokovibračních energií, významných změn. Stali jsme se jinými a pokračujeme v cestě za lepší svět, kvalitnější lidskou bytost.

To je tak asi orientačně energetický rámec období, které je zachyceno v této další úžasné Kryonově knize, která by, jako i všechny předchozí Kryonovy knihy, neměla chybět v knihovně žádného duchovně probuzeného člověka.

Kniha 9 navazuje na Knihu 8 a rozvíjí zahájená témata multidimenzionality lidské bytosti a téma fenoménu času vč. i jistého přístupu k počáteční práci s tím. Svým způsobem zavádí pak také téma další, s nímž jsme měli ale možnost se krátce setkat již v jiných knihách a zvl. pak v jeho některých poselstvích, která během let předává, a to téma tzv. třetího jazyka. Jde o skutečnost, kterou si musíme výsostně kvalitně osvojit, chceme-li se opravdu stát „vzestoupenou“ bytostí, bytostí multidimenzionální a intuitivní.

V těch souvislostech také Kryon vysvětluje, pečlivě, oč jde, když dochází k tzv. vstoupení lidské bytosti do světelného těla, jak to my, zatím, vyjadřujeme. Jaké to má aspekty, předpoklady. Rovněž se budeme moci seznámit s naprosto úplným výkladem k tématu dvojplamene. Tématu, který nás, lidi, žijící v různých pohlavích, čímž si pak vytváříme i různé iluze, velmi, velmi zajímá a je kolem toho mnoho popisů, vysvětlování až mytologií

A pokud bych měl připomenout ještě nějaké další téma, pak jistě musím jmenovat téma vztahu světla a temnoty, které Kryon připomíná téměř v každé knize - jak se může či nemůže v naší realitě projevit. A s tím to pak souvisí i téma strachů, kde nalezneme mezi nimi i strach z temných bytostí. Kryon velmi srozumitelně vysvětluje jakými strachy je lidská bytost „vybavená“, co to znamená i jak z toho ven.

Kniha v sobě zahrnuje i jistý přelom. Vývojový přelom, který znamenal, že vše pak bylo velmi jiné a je, pod tím vlivem jiné dále a dále. Ano, jde o událost, která do dějin člověka vstoupila pod oním z amerického prostředí převzatým označení 9/11, kdy v r. 2001 došlo k velmi brutální akci při níž byl spáchán atentát a 2 výškové dominanty nejen města New York, ale de facto jisté symboly Spojených států, byly destruovány. Byl to šok pro celý svět, který ale způsobil, že se tehdejší, celkem ustálený svět, začal hýbat. A Kryon k této události podává hlubší duchovní výklad. V podstatě pak můžeme tento jeho výklad si připomínat a vzít jej jako určitý základní přístup k takovým obecným skutečnostem, otázkám.

To byl jen takový kusý, částečný, přehled toho, s čím se v knize čtenář setká z hlediska tématického. Jinak zcela samozřejmě se setká se silnými energiemi Kryona, zde opět na vyšší úrovni vibrací, naplněnými Kryonovou něžnou láskou, s níž miluje lidstvo. Víme, že často svá poselství, sdělení, končí slovy – jsem Kryon, velký milovník lidstva. A tak to je.

Na podrobný obsah knihy se může každý podívat, jakož si i přečíst úvodní slovo překladatelky - ZDE A na malou "ochutnávku"  knihy se můžete podívat ZDE .

Kniha je zatím nejrozsáhlejší vydávanou knihu Kryona v češtině – má 368 stran.


Jak knihu koupit, objednat:

Knihu lze objednávat tak jako všechny předchozí tituly Kryonových knih, prostřednictvím již známého mailu kniha@transformace.info  nebo příp. i na mailu transformace-zpravy@seznam.cz. Tak budete mít opět možnost využít níže uvedenou zvýhodněnou cenu.

V mailu uveďte, prosím, název titulu, počet kusů, jméno a adresu. A prosím, uvádějte i své č. mobilu. Slouží to také k tomu, když nastane případ, že jste nedostali od pošty lístek s oznámením zásilky. Budeme vás moci informovat asi 3 dny předtím, než by pošta zásilku vrátila (dostáváme elektronické oznámení, že zásilka bude vrácena.

A v případech, kdy zásilka obsahuje více knih a je odesílána jako balík do ruky vás pošta vyrozumí o dodávce smskou.


Cena

Stejně jako v předchozích případech platí naším prostřednictvím cena speciální, zvýhodněná, ve výši 370,- Kč (základní maloobchodní cena knihy je 410,-Kč)

Plus poštovné (dopravné), balné a příp. ještě i doběrečné u zásilek na dobírku – viz níže podrobněji.
A chci zde také uvést, že v zájmu o to, aby se kniha dopravou neprodražovala, tak de facto celou množstevní slevu, kterou nám pošta poskytuje, ponecháváme Kryonovým čtenářům.

Osobní převzetí ve výdejním místě je bez poplatků

Pro zájemce ze Slovenska níže doplňuji cenu v eurech – (v návaznosti na dnešní kurs, 2.12. 2016. Proto může být v době objednání cena mírně jiná.) - 14.00 €.

Platební podmínky:

Knihu je možné zaplatit jednak bankovním převodem nebo také poštovní složenkou na účet, jehož číslo vám sdělíme v rámci potvrzení vaší objednávky, vč, i variabilního symbolu (VS).

Možná je též platba při dodání knihy na dobírku,. Tento způsob však cenu doručení zvyšuje o další poštovní poplatek (viz níže)

Dobírka:
Dobírkový poštovní poplatek je ve výši 40 – 55,-Kč k již uvedeným poštovním poplatkům, dle výše dobírané částky a hmotnosti zásilky.

Doprava
Knihy zasíláme prostřednictvím České pošty jako doporučenou zásilku nebo jako balík do ruky.

Poštovné a balné pro 1 knihu je 70,-Kč,
Poštovné a balné pro 2 knihy 9 je 80,-Kč
Poštovné a balné pro 3 a více knih je přibližně od 130 do 145.-Kč (balík do ruky)
Poštovné a balné pro jiné počty knih a zvl. při objednávání i jiných titulů než právě vydávané, vám sdělíme v cenové specifikaci k vaší objednávce.

Osobní převzetí:

Pro pražské zájemce o knihu nadále existuje možnost osobního vyzvednutí knihy, bez poplatků, v centru Prahy, přibližně asi 200 m od náměstí I.P. Pavlova. Vzhledem k tomu, že jde pouze a jen o výdejní místo, přesnou adresu sdělujeme jen konkrétnímu zájemci, po zaplacení ceny knihy, abychom předešli nedorozuměním.

Objednávky ze Slovensko:

Slovenští zájemci si mohou knihu objednávat také na téže mailové adrese kniha@transformace.info

Knihy se hradí v eurech, abyste byli ušetřeni bankovního poplatku za konverzi eura na Kč.

Knihu zašleme po zaplacení ceny knihy na zadaný bankovní účet, jehož číslo ve tvaru IBAN a také kód SWIFT, vám budou sděleny v potvrzení objednávky. Platba probíhá v eurech jak je již výše uvedeno, což zlevňuje bankovní služby.  Avšak mezinárodní poštovní poplatky jsou vyšší než pro zásilky v rámci ČR.

Nejdražší je pochopitelně zaslání 1 ks. Poštovné je ve výši 185,-Kč (asi 7,00 €).
Poštovné a balné pro 2 knihy 9 je 230,-Kč (asi 8,70 €)

ALE, se zvyšujícím se počtem knih zasílaných v jednom balíku se cena poštovného přepočtená na 1 kus podstatně snižuje. Je ideální, když můžete své objednávky sdružit.

Přesnější informace vám podáme na podkladě vašeho dotazu dle počtu knih.



A velmi krátce k předchozím Kryonovým knihám.

Zatím jsme měli možnost si přečíst prvních 6 Kryonových knih a také, dá se říci, „v předstihu“, Knihu 12 o podstatě a možnostech naší DNA. Těm, kteří zatím příliš Kryonovo učení neznají doporučujeme pro zorientování, kromě níže uvedených informací, také článek "O Kryonovi a učení, které lidstvu přináší"


Knihy lze rozdělit do dvou skupin. Jednak knihy 1 – 3 (ZDE, ZDE a ZDE), které vlastně tvoří základní celek učení, kde hlavní důraz je položen na pochopení karmy, jejího systému, jejích energií v rámci vývoje lidského vědomí na planetě a na pochopení charakteru současné doby, doby nabízené transformace a tím možnost vystoupit z kruhu působení těchto karmických energií (neutrální implantát v Knize 1 – Konec času). A v rámci těchto prvních tří knih pak se seznamujeme i s dalšími tématy potřebnými k uvědomování si, jako např. pro nás fyzické lidi důležité téma možností přístupu k léčení i sebeléčení. Nebo např. pojednání o Temnotě a Světle, o temných silách, o strachu a o rozhodnutích založených na strachu, o vlivu emocí. O lidském přístupu k Bohu, o Ježíšovi, o vědě a jejích současných limitech, o předchozích civilizacích atd. řada dalších témat.

Knihy 4 a 5 (ZDE a ZDE) pak jsou příjemnou změnou v přístupu k představování takové náročné discipliny, jakou je duchovní moudrost. Jsou to knihy, kde se poznání zprostředkovává skrze určité metaforické příběhy, které jinak Kryon velmi rád používá ve svých poselstvích. Kniha 4 – Kryonova podobenství, obsahuje 20 metaforických příběhů, které čtenářům nenásilnou formou předají duchovní moudrost využitelnou ve fyzickém životě a Kniha 5 – Cesta domů je ezoterickým románem naplněným impulsy k uvědomování si podstaty toho, co žijeme, když se vydáme na cestu svého rozvoje a změn své osobnosti prostřednictvím poznání toho, co nás tvoří až po ten okamžik, kdy poznáváme „celou pravdu“. A jak uvádíme výše, v knize 8 se dozvíte podrobné a hluboké objasnění významu knihy 5, které nemohlo být sděleno v době jejího vydání s ohledem na vyspělost lidského vědomí a tedy v zájmu správného pochopení a uvědomění.

Kniha 6 – Partnerství s Bohem (ZDE) se vrací zpět k charakteru knih 1-3 a přináší pokračování učení, ovšem „level“ se zvyšuje, předpokládají se již určité znalosti a také již nějak více otevřené vědomí, které umožní uchopení uváděných hlubších informací k souvislostem fyzického a duchovního resp. Energetického života. Kniha se zabývá duchem lidské bytosti, spojením s Bohem, lidskou biologií a jak ji vědomě ovlivňovat (zatím tak činíme nevědomě mnoho si tak neprospíváme), hovoří o vzestupu lidstva, indigových dětech, pojednává také o globálních skutečnostech v rámci channelingů pro OSN, jakož i obsahuje celkem rozsáhlou část o tvořivém záměru, o tom jak při jeho manifestaci ve hmotě spolupracovat s Bohem tzn. hovoří o spolutvoření a pak také větší počet otázek a odpovědí. Kniha velmi potřebná pro scelování námi postupně získávaného úplnějšího duchovního poznání podstaty života a naší existence na planetě Zemi. Kniha velmi potřebná pro scelování námi postupně získávaného úplnějšího duchovního poznání podstaty života a naší existence na planetě Zemi.

Kniha 7 – Dopisy z Domova (ZDE) – nás vrací, vede, k ujasnění si naší podstaty. Hovoří o tom, že sice „nosíme šat ušitý z našich hmotných těl“, ale že naše podstata je duchovní, že jsme andělé, kteří předstírají, že jsou člověk. Jak nám často říkává Kryon. I přesto, že dlíme ve fyzických, buněčných tělech, jsme trvale propojeni s naším skutečným DOMOVEM, tím za závojem a s RODINOU. Máme možnost si tohle uvědomit, vcítit se do vědomí našich Vyšších já, Zlatých Andělů, do vědomí sene. Kniha také vypráví o postupu lidské společnosti v čase, s čím se potká a hovoří o přechodu do nového milenia. Což jsou zdánlivě skutečnosti již překonané, ale jen zdánlivě. I přesto, že jsme tímto milníkem již prošli je třeba pochopit mnohé skutečnosti, které obrazec doplní a ucelí. A pak teprve vzniká hlubší duchovní poznání a „zvědomění“. Dále pak se v knize seznámíme s dalšími poznáními o planetě Zemi, o krystalické i magnetické mřížce. Ale také, později v knize, o mřížce kosmické. A dlouholetá spolupracovnice Lee Carrolla, Peggy Phoenix Dubro, se s námi podělí o své poznatky k využití kosmické mřížky. Velmi důležitá pasáž je ta o vztahu Světla a Temnoty. Již jen kvůli této pasáži stojí za to si knihu pořídit. Vždyť to bylo to základní, co nás přivedlo ke zkoumání hlubin života, zvl. Toho svého. A v knize je také část s channelingem pro pracovníky OSN a také Židy. Kniha, která by neměla chybět v knihovničce žádného pracovníka světla...:).

Kniha 12 – Dvanáct vrstev DNA (ZDE) , která vyšla jako první Kryonova kniha v ČR, a jež je již „čtením“ pro aspoň lehce pokročilé duchovně jdoucí lidi, kteří se již se základy duchovního přístupu k životu seznámili a své vědomí  již poněkud posunuli. O čem tato kniha je zřejmé již ze samotného názvu – o naší lidské DNA, základu našeho fyzického života. Není to však práce vědecká, pojednávající o biochemii DNA a biochemických souvislostech, ale je to plně kniha ezoterická a takto i k DNA přistupuje. Odhaluje ji jako elektromagnetické informační kvantové pole, které je spojeno s biochemickou naší dvojšroubovici a které je jejím řídícím elementem. My sami si DNA systematicky programujeme a v jistém rozsahu měníme, jelikož skrze ono informační pole a jeho spojení s naším vědomím neustále na DNA působíme. Všechny aspekty toho jsou v knize vysvětleny a lze říct, že uchopením těchto poznatků získává čtenář moc nad sebou, stává se, resp. může se stát mistrem svého života, jeho vědomějším tvůrcem. A dále pak, což velmi důležité a neopominutelné – kniha pomáhá více otevřít vědomí již nějak probuzeného a vědomějšího člověka na vyšších vibracích kvantovosti, kvantovému vnímání skutečností života.

Láďa Mlčák, Marie Kuchařová a český Kryonův tým - https://kryon.webnode.cz/

 

 

—————

Zpět