Návod pro harmonizaci Jinu a Jangu - důležité upozornění

27.04.2015 00:01

Předmět: Návod pro harmonizaci Jinu a Jangu - důležité upozornění

 

Ahoj Lenko,

 

Poslal jsem Láďovi Mlčákovi zprávu ohledně harmonizace Jinu a Jangu. Nenapsal jsem však, že tato harmonizace je velmi aktuální až akutní a je potřeba si ji co nejdříve udělat (alespoň 3x, aby se harmonizace přiblížila do klidového stavu / harmonii). Evička se napojovala na několik lidí od nás doma a nikdo z nich se v harmonizaci Jinu a Jangu moc nepohnul do harmonie. Důležitost této harmonizace úzce souvisí s přijímáním duhových paprsků, jež ukotvujeme v sobě a v energetickém poli lidstva zde na misi v Jižní Americe. Energie, jež díky tomu začínají proudit na Zemi jsou extrémní a z toho plyne důležitost harmonizace Jinu a Jangu – kdo to nebude mít vyčištěno, bude mnohem mít mnohem více problémů se svýni emocemi a udržením se ve svých energiích.

 

Pošli prosím emailem, či řekni těm, co znáš (co chodí na klíček…), ať si udělají tuto harmonizaci Jinu a Jangu. 

Napoj se též (či kdokoli ze skupiny) na Essejského mistra Zdeňka – povede vás a bude ván pomáhat. I tady nám ohromě pomáhá a chrání nás. 

 

 

 

Postup harmonizace (opakujte alepoň 3x):

1) Dostaneme se do srdeční čakry a odtamtud do čakry harmonie Jinu a Jangu, která se nachází v oblasti klíčních kostí.

2) Následně si uvědomíme Jinové energie v celém rozkmitu od největší lásky po největší nelásku, pozorujeme tento rozkmit a zároveň jej s láskou přijímáme, dokud se tento rozkmit neustálí poblíž středu.

3) To samé opakujeme s Jangovou energií.

4) Potom si uvědomíme rozkmit Jinových a Jangových energií dohromady a opět je s laskou přijímáme, dokud se tento rozkmit neustálí poblíž středu.

5) Následně v srdci vše přijmeme a poděkujeme za toto poznání. Požehnáme tomuto poznání a tuto zkušenost odevzdáme 1. Lásce.

 

 

Měj se moc krásně a zdravíme tě z Brazílie

 

Pavel, Evička a Karin

—————

Zpět