Paprsky II. - 28.5.2016 - Trnová - Zdeňkův channelling od Zdroje :) - k tématu 7 paprsku

29.05.2016 22:47

Paprsky II. - 28.5.2016 - Trnová - Zdeňkův channelling od Zdroje :)  - k tématu 7 paprsku

Zdroj k tematu 7 paprsku:

Jsme tu vsichni, mistri, archandele, cekali jsme na tento okamzik, kdy budeme moci vratit planetu zemi vam lidem. Prijmete prosim do sveho byti tyto ucelene energie 7 plamenu Je to vase prima cesta pro navrat. Konci obdobi, kdy jste byli sevreni na planete, kdy jste byli v podruci neceho z ceho jste se nemohli vymanit. Zde je cesta, je otevrena k navratu. Cesta 7 paprsku tato cesta svobody pro vas, pro lidske bytosti. Staci vam jen myslenka propojeni se na tyto energie a muzete me zadat drazi o cokoli. Odezva bude okamzita. Toto je vase propojeni s jednotou, toto je vas navrat. Je to rozhodny krok ktery vam umozni vymanit se a stat se svobodnymi bytostmi. Ja sam jsem velmi mnoho stal o to, abych toto mohl ucinit. Propojte prosim tyto enrgie do svetelne site. Tyto energie se propoji s vami, s bytostmi ktere ukoncili sve poznani. Vy zacnete poznavat ve svem vnimani a ve svych zivotech, co to pro vas znamena. Oddelte ocekavani a prijmete lehtost a kvality tohoto daru. Tento dar vam umozni prenaset se jen silou myslenky do jinych dimenzi. Zachazejte s nim kazdy, jak budete citit, kazdy ho budete citit ve sve byti, ucte se ho vnimat, jeho kvality, je to prima cesta k otevrenemu vedomi. Toto uz nejsou slova. Tyto energie jsou schopny vam menit vase zivoty. A tyto energie zmeni byti na teto planete. Ukotvenim techto energii ve svetelne siti planety otevrete prvni cast svetelneho portalu k prechodu do svetelneho byti. Je to vas dalsi velky krok, ktery je treba ucinit. Na tento krok jste jiz cekali a ja s vami prilis dlouho a jiz neni treba s nim otalet. Prosim prijmete tento dar.

Vase svetelna vetelna sitit planety zeme dostala novou kvalitu. Vse je propojeno  v zakl energii stvoreni. Vse se propojilo  v jednom  i s vasim poznanim. Probehne vlna, dalo by se rict reka souzneni, po cele planete. Vase srdce se zacnou vyladovat na tyto frekvence. Vy si ted v techto energiich budete vzajemne vice rozumet. Bude vyzdvizena vase lidskost, a vy lide si porozumite. Nejen lide, ale vse zive na planete - rise, zivly. Tato vlna slouzneni tady po planete vas propoji se vsi drazi. Vase vnimani bude zcela jine. Niceho se nelekejte jen prijimejte. Prijimejte srdcem. Ta se nadherne otevrou. A pres ne vsechno obejmete. Najdete v sobe dosud netusene rozmery. Objevite zcela nove hodnoty vaseho byti. Zacne se z vas vyplavavot to nadherne napovrch a to stare bude odpadavat. Bude to reka, ktera nelze zastavit. Reka vasi vnitrni prirozenosti, vasi podstaty. Tato reka se postupne vyladi na nadherny ton, ktery bude znit pro vsechny, ktera se ponese celym veskerenstvem. A vy do tohoto tonu budete postupne pridavat, az vznikne nadherna symfonie noveho byti. Kazdy tam pridat postupne jak si dovolite sve tony. A budete postupne vnimat zcela novou komunikaci, nove dimenze. Budeto ve zcena jinych rovinach, nez jste zvykli vnimat. Pro nekoho nadcasove, nebudete to nasilne, zmeny budou prichazet, budou vas omilat. U nekoho to bude trvat delsi dobu, nez s tim splyne, ale kazdy bude mit moznost se zapojit. Jsem rad, ze to bylo mozne udelat touto formou, v tomto rozsahu.

Brzy poznate vyznam toho, co se zde odehralo. Je zustante otevreni, jiz se neuzavirejte. Neobavejte se zmen, nechte, at tento proud do vas muze vzsoupit a vase nitro se rozpomene a zcela se rozezni. Vy budete vedet, co delat, jak to uchopit. Neni treba do niceho tlacit. Jen spocinout, vnimat a nechat se vest. Tyto energie jsou laskave, budou ve vas veci sami otevirat, vstupujte jim naproti, podevajte ruku, konejte v tomto duchu a vse vam poroste primo pred ocima, pod rukama. V techto energiich zmeny porostou. Tyto enrgie je treba posilovat. Ale ja verim, ze vse pochopite, protoze toto vam bude velice blizke a zcela prirozene, takto je to nastavene.

Tyto energie budou ozivovat vasi prirozenost, jsou vasi podstatou Chram 7plamene boziho je pod zemskym krystalem - drazi, vy jste jej prave vyzdvihli, vytvorili chram po cele planete.

Vytvorili jste prostredi, kde muzete byt sami sebou a v tomto prestredi se na to budete rychle rozpominat.  V lidstvi se stane zazrak, protoze prirozenost vektne nit, kerat vas povede v jednani, v zivote, ve vztazich. Tyto energie se staly soucasti vaseho zivota. A vy je budete postupne stale vice a vice vnimat. Poznate to ve svem okoli. Nekteri to pochopi velmi rychle. Uvidite ty, kteri s temite energiemi primo splynou. Stanou se vzory v krasnem slova smyslu a vy vsichni porostete do krasy a budete se moci rozvynout. Poznate drazi sami, ja jsem vam jiz opravdu nablizku, obracejte se na me s cimkoli, jen s lehkosti myslenky. Staci myslenka a ta lehkost a ted prichazi i prirozenost. Bude vam v tom dobre. Ja se stavam vami, vy se stavate mnou, budeme se navzajem prolinat a cim vic pochopite, procitite tim se vam bude vice stavat ve vasem zivote zazraky, toto je jiz mozne.

Toto byl ostry start do multidimenzionality. Ja nevim, jestli jste schopni ji vnimat tim spravnym zpusobem, ale toto vam bude prichazet, dojde zde k uplne jinemu vnimani casu, budou velke rozdily ve vnimavosti zmen, ale nebude to o soupereni, ale spise rozvolnovanim. Tlacenim niceho nedocilite. Poznate sami, jak je potreba s timto zachazet, budete mit spousty prikladu, nejdrive jako zablesky a pak se to bude postupne spojovat a vy budete postupne poznavat, co multidimenzionalita je. Ja nechci zbrzovat proud, co byl dan do pohybu. Vse je provazane a jedno na sebe navazuje a az budete mit vhledy, zacnete chapat veci z jinych pohledu. Jen se niceho nelekejte a mejte na pameti ze nic neni nemozne a vse je mozne. Tyto veci budou prichazet mnohdy novym zpusobem.

Vsude jsou velke stresy: vse zalezi na vnimani s jakym pohledem vnimate tyto skutecnosti. Pokud si nechavate podsouvat veci starym zpusobem, muzou k vam dolehat i vetsi stresy. Tady je dobre se prenest do nadhledu. Stare struktury, ktere zijete, maji tu vlastnost ve vas tyto pocity vyvolavat, zacnete je prijemensim brat s rezervou. Jsou na pokraji zhrouceni. Veci budou prichazet prave proto, aby se tyto veci jiz nedeli. Vy je poustejte a odstupujte od nich, nenechte se vtahovat do techto energii, i kdyz se vas to tyka. Vnimejte jinim pohledem. Vase osobni zivoty jsou velice spojeny s energiemi strachu, hmoty, penez. Mate sve rodiny, majetek, starosti. Vse je propojeno energii ktera vam byla podsunuta. Vy jste v teto energii zabrednuti. Toto si uvedomte a zkuste poodsoupit nebo vystoupit. Pokud to neudelate, tlaky budou bolestive, nebot tyto energie se budou stale zahustovat, nez se zriti. Mnohdy staci si toto uvedomit a nenechat se do toho vtahovat. Svoje pocity mi muzete odevzdavat. Staci pouha myslenka a ja vam umoznim udelat si prostor, abyste mohli poodsoupit, vnimejte pak tyto energie, dejte prostor, aby probehly mimo vas nebo pod vami. Nekterym to da vic prace, nebot je to vase realita, kde jste ukotveni a ted prislo neco, co se meni, zmeny jsou nezvratne, budou prichazet stale ve vetsi mire. Zpocatku zkuste male kroky: poodstoupit, divat se z jineho uhlu pohledu. Pojmenovat tyto veci. Vedome si je pojmenujte, ktere veci vas bołi, pak mi je predejte a hledejte nove misto. Pokud ty tlaky budou prichazet stale, hledejte, budte aktivni. Stare energie budou neustale zesilujici. Kdy ustane chaos? To zalezi na vas. Byly tady ucineny kroky, aby byly sejmuty veci vam podsunute a ted musite odhodit veci, ktere jste jakoby vzali za sve, ale ty uz vam nepatri. Dnes jiz mate navybranou, ted prostor tady je, jen si veci dovolit. Pokud potrebujete jeste nektere veci protrpet, tak tak ucinte, ale nyni je muzete zkratit. Ucte se drobnymi kroky postupne se osvobozovat. Nenechte se zatahovat do techto starych energii Otazka:Zmeni se vnimani casu?

Je to podobne, jak vnimaji starych energii, to tam patri, bylo vam to nuceno a vy jste si to vzali za sve. Vy se budete prenaset do vnimani jinym zpusobem, prenesete se ve vnimani casu jinam - vnimat nekolik veci najednou, rozvolnenost casu. Ale nepospichejte na to, bude to prichazet. Tato zmena jiz nastava, ale vy to zatim neumite pochopit, tak to resite stresem. Je potreba poodstoupit. Nove vhledy k vam budou prichazet a vy si budete postupne skladat mosaiku noveho vnimani, tam patri i vnimaji casu, ale bude to postupna zalezitost Otazka:Zacnou se uvolnovat patenty? Tyto veci jsou jiz na poradu dne, po uvolneni mocenskych struktrur tyto veci prijdou do byti. Jako prichazi velke veci pri vasi duchovni praci, tak i tyto veci se stanou vasi realitou. Dulezita je rozvolnenost vseho.

Je zde jeste jedna zasadni vec - to se tyka vase pojeti zivota jako takoveho, drazi. Vy vnimate zivot jako takovy zcela zplostele. A toto vnimani bylo vynucene. Rozvolnovanim se rozkosati cele vase vnimani. Ve spektru budou naveseny i nove veci, ktere zatim nedovedete pochopit. Mnozi z vas postoupi do svetelneho byti a v tomto byti dovedete pochopit veci, ktere jste predtim uzivali. Ani netusite, jaky poklad se nachazi v mineralni risi. Vytvori se primo proud novych vynalezu, energii. Vas nejake veci pritahuji, ale nedokazete prohlednou. Pri otevrenem vedomi dokazete uchopit tyto veci a prenest je sem na planetu, tak dojde k obrovskemu posunum v ziti. Vse se zacne prolinat. Veci pro vas ted nepochopitelne, za rok budou zcela bezne. Vlna vas, kdo prejdete do svetelneho byti, je za dvermi. Dostanete vitr do plachet, nove cesty pro lidi na planete v ruznych smerech zivota. Dojde k rozvolneni, zkonci tezke nemoci na planete, vymanite se se sevreni strachu a planeta se stane radosti. Kdyz se sejdeme pristi rok, tyto veci budou v plnem proudu

 

s láskou pro Vás sepsala Míša S.

—————

Zpět