Peru: Protáhlé lebky mimozemšťanů z Paracas

05.10.2016 21:12

Peru: Protáhlé lebky mimozemšťanů z Paracas

Lebky Mimozemšťanů z Paracas

Brien Foerster, asistent Paracaského muzea, kde je uloženo velké množství protáhlých lebek, uvádí, že bandáž lebky, nedokáže vysvětlit velké množství anomálií, které se mu podařilo identifikovat.

Více jak 5% prodloužených lebek, které jsme našli v oblasti Paracas (Peru) je natolik komplexních co do tvaru a velikosti, že velmi obtížné uvěřit tomu, že by šlo pouze o cílenou deformaci. Nejde totiž jen o to, že jsou prodloužené vertikálně, ale též oční důlky jsou mnohem větší než-li je běžné u většiny lidí. Na temeni lebky se nacházejí dva malé otvory, skrz zjevně procházela krev a nervová zakončení. Jejich chrup je oproti našemu velmi robustní.

David Wilcock: největší nalezená lebka je o 60% těžší než-li průměrná lebka člověka. Kapacita mozkovny je tak 2,5x větší!

Brien Foerster: V roce 2014 byly provedeny testy DNA na jedené z lebek z Paracas s inventárním číslem 44. Testy prokázaly, že v DNA jsou obsaženy sekvence, které neodpovídají ničemu známému z lidského genomu.

David Wilcock: Tohle jednoznačný fyzický důkaz toho, že mimozemšťané chodili a žili mezi námi.
Giorgio A: Tsoukalos: Dle mého názoru by tyto ostatky mohly patřit těm, kteří jsou v historických dokumentech označováni jako učitelé z hvězd, který mezi lidi přišli v dávné minulosti.

Většina vědců tyto myšlenky odmítá. Přesto zde máme jednoznačný důkaz, že v relativně nedávné minulosti zde s lidmi žil jiný humanoidní inteligentní druh, který možná disponoval většími vědomostmi a schopnosti než-li lidé.

  

 

 

—————

Zpět