Pochodujeme za sjednocení a lásku celého lidstva :-) - Merlain

12.03.2014 21:48

 Pochodujeme za sjednocení a lásku celého lidstva :-)

Dobrý den.

Dovolím si v mezičase sdělit ještě jedno důležité sdělení, které je velmi závažné pro další události týkající se lidstva a proto na to reaguji, jelikož jsem mimo jiné byl také k  tomuto tématu několikráte vyzván, abych se vyjádřil.

Přišlo mi již několik emailu týkajícího se 21.3.2014 kdy se má dle těchto emailů, které jsem dostal, demonstrovat po celé České republice https://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/co-planuji-obcanske-iniciativy-v-nove-sezone. Takovýchto podobných demonstrací v roce 2014 je plánováno mnoho. O demonstracích, jsme již informovali v článku o 6.lednu. Tedy již je to oficiální i na materiální úrovni. Je velice dobře že lidé, občané České republiky v tomto roce dají jasně najevo svůj postoj vůči nespravedlivému systému, vůči lžím politiků a také vůči zavádějícím a i nepravdivým informacím v médiích, jak v televizích, v rádiích či v novinách. Tento rok 2014 je ke změnám velmi příhodný a změnám přeje. Pokud chcete změny, které lidstvo osvobodí jak od lží tak od demokracie - tyranie, pak prosím neseďte doma a vyjděte do ulic. Vše v tomto roce máme v rukou my obyčejní lidé. Mnoho z nás stále žije v iluzi, že máme demokracii. Mnoho z nás však také poznalo že slovo demokracie je pouhý název pro tvrdý nesmlouvavý kapitalismus, který samozřejmě hraje do kapes jen těm vlivným lidem. To proč to takto píši je z důvodu pochopení dané situace. Ještě se najdou lidé, kteří jsou tak ovlivněni lžemi že nevěří ani v chemtralis a přitom to již sama Americká vláda písemně přiznala, ale samozřejmě to zaobalila že jde o dobro lidstva, což tomu mnoho lidí zase naivně uvěřilo. 

https://www.google.cz/search?q=chemtrails&espv=210&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=fUggU937JseHtAahhYGYDg&ved=0CEQQsAQ&biw=1366&bih=667

Českou vodu vláda prodala a prodává cizím nadnárodním firmám a je toho samozřejmě mnoho a mnoho nechť si každý sám zjistí. 

Proto máme šanci v tomto roce 2014 toho velmi mnoho změnit pro blaho lidstva a pro sjednocení nás všech bytostí na planetě Zemi. Jsme srdcem Evropy a srdce je hlavní motor. Zatím jsme srdcem nemocným, ale v roce 2014 máme šanci být silným zdravým srdcem nejen pro Českou republiku ale jak jsem již zmínil i pro celou Evropu. 

CO JE VŠAK DŮLEŽITÉ PROTO UDĚLAT: PŘEDEVŠÍM SE DEMONSTRACÍ ZÚČASTNIT, ALE NEBOJOVAT. Vysvětlím to takto: pro změnu čehokoliv se nestačí jen modlit, ale je nutné i činit. Modlitba je síla dodaná pro čin, proto aby se modlitba vyplnila činem je nutné činit. Další důležitý krok, jak jsem již několikráte v jiných článcích a v emailech psal je pochodovat za něco, nikoliv bojovat proti něčemu. Toto je tak důležité pro celé další lidské století a možná i tisíciletí, že to nelze ani slovy, klasickým rozumem vyjádřit. Rok 2014 je určený jako start. Je tedy startem všeho, co lidé chtějí nebo nechtějí prožívat. Rok 2014 je program, který lidstvo jako jeden velký programátor doslova vytvoří. Tak velmi je důležitý rok 2014. 

Proto jděte do ulic a vydejte světu svůj názor, ať se svět může podle toho naladit. Merlain, Krystalka a Kristýnka se zúčastňujeme 21.3.2014 pochodu v Ústí nad Labem a to za pochod spravedlnosti exekutorských firem, pochodem za zákony, které lidem pomáhají, pochodem za lidskost, za vytvoření jednoty a lásky celé naší planety Země, za opravdovou svobodu nevyjímaje každé bytosti atd. Tedy jak je vidno nejdeme bojovat proti exekutorům, ale jdeme podpořit spravedlnost ne hamižnost a lživost. Nejdeme bojovat proti vládě, ale jdeme pochodovat za spravedlivou lidskou moudrou vládu atd. To proč tam jdeme je proto, abychom podpořili dobro ne zlo, které demonstrace vyvolává s domněním, že se vše zvrtne a lidé začnou být agresivní, rozbíjet své okolí dlažebními kostkami, zapalovat auta a fyzicky napadat. Jdeme do ulic proto, abychom tyto pro zlo demonstrace, pro nás pochody rozsvítili, abychom zlobu v lidech při těchto shromáždění svojí pouhou účastí rozpustili a navodili stav pochodu za dobrou věc. Tímto podpořili dobro a rozehřáli láskou lidská srdce naplněná zklamáním z dosavadního systému, který jim do života přinesl mnoho bolesti. To proč vám to píši, zrovna vám lidem je proto, že již jste na určité duchovní úrovni a proto rozumíte těmto slovům a také víte, že podporovat ty věci, které lidem slouží pro duchovní sebe poznání, i pro materiální blaženost bytí, jsou ty cesty které mají cíl.  

Vy krásné bytosti, které se budete tento rok zúčastňovat pochodů, tak jako mi, což stačí jen pouhou svojí účastí bez vykřikování hesel a bez zapojování se do různých neblahých akcí, jste tvůrci všeho dobrého pro celé tisíciletí. To jak dokážeme svým pouhým vyzařováním a někdy i promlouváním do davu ovlivnit tyto děje, je velký čin hodný velkých duší a to vy jste, ano právě vy to jste, jinak by jste tento mail nedostali. Takto pracuje vesmír, proto dostáváte tyto oznámení a zprávy :-).  To jak dokážeme svým pouhým vyzařováním a někdy i promlouváním do davu ovlivnit tyto děje se projeví do budoucnosti celého lidstva. Takže máme to v rukou my celé lidstvo za podpory vesmíru. Činy jsou však čistě na nás ale požehnání máme veliké. Merlain, Krystalka a Kristýnka se zúčastňujeme celý tento rok všech různých bez násilí pochodů pro podporu těch věcí, které slouží vám, nám všem :-) 

PS: Ještě jedna důležitá věc: pokud se pochod změní v násilnou demonstraci, pak tuto demonstraci opusťte. Světlo a dobrý záměr jste dodali a v tuto chvíli jste udělali vše co jste mohli. Nikdo neví co a jak dopadne, ale sedět doma a nechat vše v rukou silám, které nemají s lidstvem dobrý záměr znamená souhlasit s čipováním, s očkováním, s totální kontrolou, s otroctvím, s chematrails, s harrppem, s otrávenými potravinami atd. atd. atd. Ti lidé, kteří by se rádi zúčastnili. ale z určitých důvodů nemohou, nevadí, nic se neděje stačí jen myslet pozitivně :-). Ti lidé, kteří z lenosti a pohodlnosti radši nic nepodnikají také nevadí, každý jsme nějaký a věřím že do budoucnosti snad najdete odvahu vzít vlastní život do svých vlastních rukou a tak se stát bytostí bez omezení :-)

S úctou Merlain a pokud budete moc, šiřte tento článek protože už tím lidem pomáháte uvědomit si, že bojem se nikdy nic nespraví, boj je otázka možného krátkého vítězství, než přijde další jiný boj. Tímto již pomáháte lidem pochopit, že pochodovat a podporovat v klidu a v míru za věci, které lidem slouží, je jediná cesta stálého vítězství. 

 

WWW.DOBRESDELENI.ESTRANKY.CZ
WWW.JINEDETI.ESTRANKY.CZ
WWW.KRYSTALKA.ESTRANKY.CZ

—————

Zpět