Poselství ze semináře Duchovní škola Harmonie – 22.2.2015 - Mýto - Mirka

27.02.2015 00:17

Zasílám poselství ze semináře Duchovní škola Harmonie – Mýto

 

Poselství 13.čakry – pátek dopoledne 20.2.2015 – poselství k celkovému víkendu – Čištění od anunackých energií

Vítejte na Olympiádě. Čekají Vás náročné disciplíny a upírá se na vás pozornost. Jednotlivec tu není jen za sebe, ale reprezentuje svůj okruh, skupinu, národ, svět. Poslání je podobné olympiádě, propojení kruhu, semknutost a vyjádření jasného poselství boje v míru a respektu vůči lidem a vyššímu poslání. Jsme tu jako diváci i pořadatelé, jako podpůrci dohlížitelé a těším se na vaše výkony. Je tu plný stadion a skandujeme. Bude to mimořádný zážitek a my jsme připraveni. Oficiální zahájení začíná a naše očistné světlo hoří….

 

Poselství 11.čakry – sobota dopoledne 21.2.2015 – poselství k čištění od anunackých energií

Jste na nádraží a čekáte na další vlak. Jsou tu davy. Jedete správným směrem, pojede vás tolik, kolik potřeba a do té správné stanice. Jedete nalehko a ještě lehčí vystoupíte. Vagóny v expresu jsou připraveny. Jedete za dobrodružstvím, jedete za svobodou, jedete za zážitky. Už cesta sama bude zážitkový pobyt. Těšte se a užívejte si tu cestu.

Ozval se zvuk píšťalky, tak nasedejte,  vyrážíme.

 

Poselství 12.čakry – sobota odpoledne 21.2.2015 – poselství k čištění od anunackých energií

Bouráte pevnost a srovnáváte ji se zemí. Drtíte sutiny a čistíte areál do nánosů prachu, želez, betonu a všeho ostatního co se zdálo být tak pevné a nezničitelné. Je to velký humbuk a lopota, ale k tomu máte tu nadpozemsko techniku a nás, stavitele, bořitel, tvůrce. Těšte se na výsledek, na to volné prostranství, tu volnost, tu vzdušnost a tu možnost na stejném místě vytvořit něěco dokonale krásného, velkolepého, dokonalého v projevu a záměru. Jste architekti a čeká vás nádherný nový projekt svobodné tvorby v lásce a radosti.

 

Poselství 12.čakry – sobota odpoledne 21.2.2015 – poselství k úpisům – čeho jsme se vzdali

Až spálíte své úpisy na popel, rozfoukněte ho mocným dechem.

Do všech stran, ať víte kam všude můžete dosáhnout. Vás prostor se zvětšil, vaše čiré já se rozvine a nafoukne jak panáček Michelin, co se usmívá.  Dopřejte si rozvoj, rozmach a rozlet. Konečně, svobodně, plně,  můžete zařvat  JÁ JSEM a nechte ozvěnu tuto zprávu vytetovat do prostoru….

 

Poselství 13.čakry – neděle dopoledne 22.2.2015 – konec semináře poselství k čištění od anunackých energií

Stojíte na špičce přídě, s roztaženými pažemi jako scéna z Titaniku. Tahle loď se nepotopí. Vstříc horizontu. Cítíte ten vítr, tu volnost, vláhu a zrovna svítá. Rodí se nový den a slunce se odráží na hladině. Směřujete k němu, bude krásně. Plujete a vznášíte se zároveň s nohama pevně na palubě. Jste – a už to samotné je důvodem ke štěstí. Sami se stáváte štěstím a prožíváte každým nádechem a výdechem život do základů. Dýchejte a těšte se, rodí se nové ráno a míříte k obzoru.

 

 

S láskou Mirka 

—————

Zpět