Poselství ze semináře u Evy Puklové v Mýtě – druhá čakra

12.01.2015 00:28

5.1.2015 – seminář Mýto – Druhá čakra – Mirka Hušková přijala následující poselství

 

Poselství 7 čakry – pátek odpoledne – tématika jantra a čištění první a druhé úrovně druhé čakry 9.1.2015

Stejně jako mozajka z dlaždiček vyzní až z odstupu, jako krajka na zácloně vynikne až z povzdálí, tak i obraz vašeho současného já působí v barvách až v celku. Vnímejte celek, který určují detaily, stejně tak jednotlivé barvy ovlivňují celek. Každý vytvořený obraz našeho já, každá jantra je nádherná, protože je obrazem vnitřní pravdy.

 

Poselství 10 čakry – pátek večer – čištění třetí úrovně druhé čakry  9.1.2015

Zaměřte zoom čočky objektivu na detail, ať vidíte zřetelně. Mějte odvahu a chuť zaměřit se na věci, které jste se rozhodli spatřit. Přijměte je a važte si svých pochopení. Jsou to molekuly Vašich prožitků, jsou to buňky v mikroskopu, jsou to nové objevy ve vašich světech, je to ponor do vašich věcí, které vám patří, je to vaše součást a jsou to vaše buňky, které zkoumáte. Pokračujte, s pokorou, intenzitou a vášní, protože se dostáváte k tajemstvím, která přináší objevy, jež vám pomohou se posunout dále na vaší cestě. Blahopřeji a žehnám vašemu konání.

 

Poselství 12 čakry – sobota dopoledne – čištění čtvrté, páté a 6 úrovně druhé čakry 10.1.2015

Jako síla blesku, bouřka a elektrikou nabité nebe, tak silná, mocná, pulzující je pra-síla, která touží po plození. Jako hlasité ticho, jako klidná řeka se silnými skrytými proudy, jako kry, plující v Severním moři co většinu ledu skrývají pod vodou, tak nenápadná a přitom zjevná je síla sexuality ve všem živém na Zemi. Přijměte ji s láskou, jako dar, jako požehnání, jako jeden z hlavních důvodů pohybu a dění.  Její čistá forma má sílu, má svůj vnitřní půvab a moc. Patří k tomuto světu stejně jako vy lidé. Očistěte ji a těšte se z ní. Je jednou z mnoha  bran lásky a má právo na svou čistou formu a přijetí v pokoře a lásce jako dech a nebe s hvězdami.

 

Poselství 11 čakry – sobota odpoledne -  Jin a Jang v sexualitě 10.1.2015

Je to podobné jako s vázou vytaženou z hlubin moře. Je krásná, jedinečná ale zanesena staletými nánosy. Jako amfora, co by mohla vyprávět svůj příběh. Teď je ten správný čas ji vyzvednout a očistit, zbavit prachu a marastu, přes který není zřejmá čirost a lesk vázy. Jin a Jang znečištění sil v sexualitě je jako hromady pohřbených váz v mořích světa. Každý kousek je cenný, každý má nedozírnou cenu ve své hodnotě. Vyzvedávejte své skvosty a těšte se z nich. Vždyť můžete najít i nezkažené víno a potěšit se lahodnou chutí. Radujte se z každé vytažené vázy, z každé očištěné nádoby. Jsou jedinečné, božské a obnažují vaši minulost. Dopřejte si radost prosvětlení nánosů a užijte si skvělou vinotéku.

 

Poselství 9.čakry – sobota večer – Karmické způsoby života – Peníze 10.1.2015

Hojnost, bohatství, zabezpečení, svoboda, nezávislost, možnost realizace svých záměrů a přání, blahobyt a dostatek, to jsou pozitivní energie peněz, kterou nyní posilujete. Mějte peníze rádi, aby i ony měly rády vás. Dejte jim svobodu a nebojte se je mít, ale i pustit do světa. Peníze, jejich kladná síla vás učí plynout s proudem a těšit se z jejich štědrosti. Vy určujete jaký vztah máte k penězům a jaký vztah máte ke světu financí a finanční hojnosti. Čím čistší náhled a zároveň schopnost odstupu máte , tím spíše se radujte z těchto prostředků, jež jsou cestou, ne cílem. Hojnost je přirozená a správná. Žehnejte penězům a přijměte požehnání bytosti Peněz a Hojnosti.

 

Poselství 12.čakry – neděle ráno – Karmické způsoby života – Energetická prostituce 10.1.2015

Jste jako květ růže za chladného letního rána. Každý plátek zavřeného květu má svůj účel,  celek je dokonalý. Jako byste trhali plátek po plátku a házeli je na zem, když dáváte čisté já výměnou za něco co vám více bere než dává. Plátek po plátku. Jak padají na zem vidíte a víte, že to co činíte není dobré, ale pokračujete v tom, protože růže ještě stále voní. Nevíte ale kolik plátků zbývá. Vaše květina je jedinečná a její vůni nic nenahradí. Milujte ji a nechte ji růst, přivoňte k ní , zalévejte ji a opatrujte. Je to vaše růže, váš život, jste to vy.  Vezměte ty zbývající plátky na růži jemně do dlaní, dýchněte na ně tolik lásky, kolik jen dovedete, ať voní, ať voní, ať voní…..

  

—————

Zpět