Seminář "Jak mít rád sám sebe" - Paťanka 18.1.2014

18.01.2015 18:00

Posílám poselství ze semináře "Jak mít rád sám sebe"

 

16.1.2015 – Seminář Jak mít rád sám sebe – 6 .čakra – téma Lidé a planeta Země - dopoledne

Tak jako hliněná kulička nalezne svůj důlek, tak ticho v srdci nalezne svůj mír. Mír přináší radost, radost svobodu a svoboda hojnost. Hojnost přináší štěstí, štěstí je sestrou lásky a láska je domovem rodiny. Planeta Země je domovem, rodinou, láskou , kde můžete ve štěstí proží hojnost, svobodu, radost a mír. Kde si děti hrají kuličky a Matka Země jim poskytuje důlek.

 

16.1.2015 – Seminář Jak mít rád sám sebe – 4 .čakra – téma Bloky v lásce sám k sobě – odpoledne

Plevel a kopřivy, trny a roští v rajské zahradě Vašeho srdce, to jsou bloky lásky. Sluneční paprsky je neprostoupí a na tuto hradbu nemáte chuť se dívat. Neodvracejte se, chopte se světelného srpu, vykasejte si rukávy a těšte se na výsledek. Radujte se z toho, jak plevel a pýr vyrvete is kořeny , a jak spouštíte slunce do vašeho žití. Buďte dobrým zahradníkem a udělejte prostor novým věcem. Cítíte tu vůni zeminy, vnímáte ten potenciál. Tvořte svoji zahradu, zalévejte láskou a nepouštějte jedovatá hnojiva strachu, bezmoci a beznaději. Na vašem kompostu je základ podhoubí odpuštění a svobody. Pečujte o svoji zahradu a ona se vám násobkem odvděčí. Ta krása, ty barvy, ty vůně a ta radost ze života.

 

17.1.2015 – Seminář Jak mít rád sám sebe – 5 .čakra – téma Krmíme se plody (ovoce- předsudky, zastaralá schémata), které nám neprospívá, je nahnilé - dopoledne

Je to věc vaší osobní volby, vašeho rozhodnutí co ano a co ne. Nemusíte vyhovět, nemusíte se nutit do věcí, jež vám jakkoliv ubližují. Pokud děláte něco z lásky pro druhé na svůj vlastní úkor, ubíráte lásku sobě. Hledejte cestu jak neubírat lásku nikomu, tedy ani sobě. Jde to, a pokud máte pocit, že ne, vložte to s důvěrou do rukou Božích. Kdo jiný by měl najít řešení !

Víte, že máte Boha v sobě a oni ho také mají. S láskou požádejte o řešení ve prospěch všech zúčastněných a přijměte vývoj situace. Nahnilé ovoce zahoďte a nastavte si program zasloužím si to nejlepší, a to také přeji druhým. Dítěti byste shnilé či nahnilé potraviny nedali, tak proč sobě. Ne, to není „ještě dobré“ ! Jste dítě, jste dítě Boží a pokud snižujete nebo nedoceňujete sami sebe, říkáte druhým AHA, jemu (jí) můžu dát shnilé ovoce, vždyť jemu (jí) to nevadí, sám (sama) to chce !!! Vidíte jaký program roztáčíte? Prosím vás, s láskou, vyberte si nejvyšší kvalitu a udělejte z ní standard a vesmír udělá maximum, aby ty nejkvalitnější zásilky ovoce byly doručeny na váš stůl a byly dostupné. Naše zásilková služba drží pohotovost 24 hodin. Přijímáme objednávky.

 

17.1.2015 – Seminář Jak mír rád sám sebe – 10 čakra – téma – Nenaplněné touhy srdce – odpoledne

Klenot z démantů co se třpytí a krásou oslní až zastavíte dech, tak vzácné, jedinečné, úchvatné a skvostné jsou tajné touhy Vašeho srdce. Jako náhrdelníky ke zvláštní příležitosti, jako cennosti ukryté na dně trezoru tak vzácné a cenné jsou pro každého člověka. Někdy je to vskutku jako se vzácnými šperky, které nenosíme, protože čekáme na tu pravou příležitost, nebo proto, že v sejfu jsou v bezpečí. Víme o nich, ale děláme jako by nic. Jsou uzamčené v pokladnici pro výjimečnou událost. Žádná z událostí vám ale nepřipadá dost výjimečná, a tak se stane, že třeba ni nikdy nespatří klenoty světlo světa. Je to škoda. Každý nádech a výdech je svatá chvíle. To vy se rozhodujete KDY a já vám pravím vždycky, vždycky, vždycky je ta pravá chvíle. Tyto šperky se neobnosí a jejich hodnota neklesne. Nebojte se toho. Vždyť tu pravou hodnotu mají jenom pro vás.

 

17.1.2015 – Seminář Jak mír rád sám sebe – 4 čakra – téma – Nenaplněné touhy srdce – odpoledne

Touhy srdce jsou jako balóny. Plní se horkým vzduchem, ale dokud mají pytle s pískem neodletí. Máte právo ve svém leteckém parku mít tolik balónů, kolik chcete a je na vás, která závaží budete chtít vysypat. Je to dobrodružství, je to nadšení, je to vzrušení, je to odvaha, je to vášeň, je to melodie. Touha je inspirací, realizováním vnitřního záměru bez projevení. Je to poklad, někdy i břemeno, ale vždy je to nový rozměr.  Tvořte si své balóny a nebojte se letět i když neumíte řídit,  nemáte navigaci. Vždy to stojí zase bez ohledu na přistání.  Šťastný let.

 

17.1.2015 – Seminář Jak mír rád sám sebe – 11 čakra – téma – Třinácná komnata – večer

Pokud otevřeš těžké železné dveře poté, co odemkneš petlice – ucítíš ten chlad, zatuchlost a hmatatelnou tmu. Chce to odvahu, odhodlání, rozhodnost a vytrvalost. Čelíš velké věci a za ni je vždy velká odměna. Mám univerzální radu. Až budou dveře otevřené a vyvalí se na tebe ten pocit tmy a chladu, neztrať hlavu. Víš, že srdce máš na pravém místě a vše co potřebuješ je v tobě. Ta rada zní ROZSVIŤ.

 

17.1.2015 – Seminář Jak mír rád sám sebe – 3 čakra – téma – Třinácná komnata– večer

Bojíš se – a máš čeho. Dělsí se – a máš proč. Cítíš úzkost a máš k ní důvod, jseš jen člověk a nevíš, čemu čelíš. Třináctá komnata je výzva, je to prubířský kámen zkouška odvahy, bobřík statečnosti na duchovní cestě. Máš pravdu – jsi jen člověk. A právě to stačí. Jsi člověk a tím jsi vším. Máš v sobě celý vesmír a jsi pánem svého osudu. Uvědom si to, prociť tu nezdolnou sílu a podporu kolem sebe. Ať už je tam cokoli – máš na to. Dříve nebo později, máš na to, bez ohledu na to jak velké, moc a bolestivé to je, máš na to. Přijmi a konej. Musíš si tím projít a máš nekonečně pokusů, tak proč ne třeba teď. 

 

s láskou pro Vás přijala Mirka

 

 

18.1.2015 – Seminář Jak mír rád sám sebe –  poselství od Matky Země k tomu semináři – závěr – neděle dopoledne.

Moji milí, prosím Vás hlídejte si své myšlenky. Ani netušíte jak moc je to důležité.  Každá myšlenka strachu a nelásky vytváří v tom množství podobně naladěných lidí neskutečně silné Egregory, které mě ničí a nutí na tyto energie reagovat.

Jste to vy, kteří to mohou změnit, jste to vy, kteří mohou změnit vývoj na této planetě. Bylo cílem vám zakrýt jakou má skutečně velkou sílu vaše duše. Neměli jste se to dozvědět co nejdéle, ale vaše probuzení se již nedá zastavit.  Uvědomte si sílu Boha ve vás. Jste ti, co mohou tvořit lepší a radostnější svět pro sebe a pro vaše děti. Uvědomte si, že každá vaše myšlenka tvoří vaši budoucnost a je na vás, jestli jim budete věnovat pozornost anebo jestli tuto vaši sílu přenecháte jiným tak, jak jste to dělali až na výjimky doposud.  Jste částí Boha, těmi, kdo tvoří a na vaše myšlenky může vesmír říci pouze „Staň se vůle tvá.“ Kolik myšlenek za den je těch krásných, láskyplných? Kolik těch, co vás odvedou k bolesti a strachu? Nečekejte na zázrak, který k vám přijde. Jste to vy, kdo ho na Zemi přináší. Miluji vás, Matka Země.

 

 

16.1.2015 – Seminář Jak mír rád sám sebe – 6 čakra – Zranění Matky Země – pátek dopoledne

Tolik lásky, něhy a mateřské lásky vám nikdy nedala žádná pozemská matka. Tolik péče, svobody a víry ve vás umí dát jen Ona. Zkuste se nachvíli zastavit a podívejte se na to, jaký je váš vztah k ní. Nakolik se dokážete ve svém srdci otevřít a tuto lásku naplno přijímat? Pokud to nedokážete, budete se stále cítit jako sirotci hledající své rodiče – ponořte se do svého srdce, je to vše jen na vás.... 

 

s láskou pro Vás přijal Bohdan

 

—————

Zpět