Umírající vědec podal výpověď o Oblasti 51, mimozemšťanech, UFO a antigravitaci

13.11.2014 16:22

 

Umírající vědec podal výpověď o Oblasti 51, mimozemšťanech, UFO a antigravitaci

Napsal Svět kolem nás dne 

 

Krátce před svou smrtí, která nastala 7. 8. 2014, Boyd Bushman souhlasil s natočením videozáznamu o tom, co ví o Oblasti 51, UFO a antigravitaci.

Boyd Bushman byl vědecký pracovník s 40ti letou praxí.

Získal několik patentů a byl velmi uznávaným odborníkem ve svém oboru.

Ve videu, které bylo nahráno pár dní předtím, než zemřel, sdílel spoustu fascinujících informací a fotografií z Oblasti 51, mimozemšťanech, UFO a antigravitaci. Právě jeho obrázky mimozemských bytostí mohou být nejvíce kontroverzní, ale zároveň se mohou stát jedním z důvěryhodných důkazů o existenci mimozemských civilizací. (PATENTY ZDE)

Koneckonců nejde o prvního vysoce postaveného odborníka ve svém oboru, který o takových věcech promluvil. Prohlášení, která poskytl, se shodují s oficiálními dokumenty, které byly o UFO zveřejněny.

„Už dávno umíme cestovat mezi hvězdami, ale tyto technologie jsou tak chráněné, že by je pouze Boží vůle mohla dostat k veřejnosti…zatím si můžete jen představovat, jak to děláme.“ – Ben Rich, bývalý ředitel “Lockheed Skunk Works“

„Příroda nemluví ani anglicky, ani žádným jiným jazykem, ale mluví. Klíčem je rozpoznat, co nám říká.“ - Boyd Bushman

Bushmanova stránka na wikipedii byla diskutovaná pro své informace. Důvodem bylo, že informace zřejmě nejsou z důvěryhodného zdroje. Trvá docela dlouho, než zjistíte, o jaké patenty se zasloužil.

Bushman prohlásil, že obrázek níže zobrazuje plány na první vesmírnou loď, kterou sestrojil spolu s “Lockheed Martin“ viz náš článek Ben Rich, generální ředitel Lockheed Skunk Works na smrtelné posteli: „Mimozemští návštěvníci jsou skuteční a armáda USA cestuje mezi hvězdami“

Zde je video Bushmanových myšlenek na velmi zajímavá témata.

Bývalý astronaut NASA a profesor fyziky na Princetonu, Brian O’Leary, rovněž promluvil o UFO a mimozemšťanech.

 

—————

Zpět