vychází v češtině další Kryonova knihaa to „KNIHA 1 – KONEC ČASU“

23.11.2014 20:49
Počátkem dubna letošního roku jsme s velikou radostí na našem webu www.transformace.info, jakož i na českém Kryonově webu https://kryon.webnode.cz/ zveřejnili informaci o vydání první Kryonovy knihy v českém jazyce "Kryon - Kniha 12 - Dvanáct vrstev DNA".

 

S odstupem sedmi měsíců s nemenší radostí sdělujeme, že vychází v češtině další Kryonova knihaa to „KNIHA 1 – KONEC ČASU“. Vracíme se tak na začátek a v nakladatelství Wikina vychází vůbec 1. Kryonova kniha. Kniha neméně zajímavá, jako i také naplněná láskou k lidstvu a hlubokou moudrostí o lidském bytí a žití na planetě Zemi.
 
 
 
Duchovní učení, jak je Kryon skrze Lee Carrolla předává již asi 25 let, má postupný charakter. Kryon po celou dobu respektoval a respektuje schopnost našeho vědomí, naší mysli, absorbovat určitá sdělení, informace, poznání. Ví, až do jakých vibračních úrovní mohl, v té které době v průběhu času zajít, abychom to správně pochopili a bylo to k užitku, a aby v nás došlo k posunům - co se týká vibračních úrovní, jako i znalostí. Ale znalostí uchopených vnitřně, srdcem.
 
A proto je také velmi správné se vrátit pokorně na začátek a zahloubat se nad myšlenkami, které Kryon, ale i Lee předkládají v této knize o tom, co se děje duchovně i fyzikálně při "konci času", co to znamená a čím musí Země i lidstvo projít. Nechat na sebe působit tu láskyplnou energii, která v nás rozechvívá lidství a probouzí do božského vědomí sebe.

A s čím  se v této knize můžeme seznámit? 
Kryon přináší informaci o Lásce - Bohu - Zdroji a nastiňuje proces transformace, probírá problematiku karmy, karmických energiích, jak z karmy a z karmických energií vystoupit (to není automatické, jen tím, že na Zemi proudí vyšší energie a vědomí lidstva se zvyšuje), hovoří o dosahování vnitřní rovnováhy, a také podává vysvětlení co je "stav neutrality", stav mimo karmické energie, ale i vnější energie v nejširším slova smyslu  a co je třeba pro to udělat a vykonat

Dále pak v knize hovoří o léčení a sebeléčení a významnou kapitolou je kapitola, která celá pojednává o osobnosti Ježíše, přičemž se Lee s Kryonem zaměřují na podání Ježíšova správného metafyzického významu. Podává opět některá numerologická vysvětlení a spojitosti a dozvíte se další informace např. o významu čísla 9, ale i 3.

Kniha má celkem necelých 180 stran a ZDE si můžete přečíst úplný obsah knihy, jakož i některé předmluvy.

Maloobchodní cena knihy je 295,-Kč a od nás ji můžete mít za 260,-Kč (plus poštovné).

„Pro každého, kdo je připraven na další evoluční krok, jsou tyto informace od Kryona neocenitelné. Umožňují sebe-léčení i léčení planety… Kryon nám skutečně říká, že vše je v pořádku a že je před námi práce.“

                                                                                               Louise Hay – autorka bestsellerů


Jak knihu koupit

Stejně jako v předchozím případě knihy "Dvanáct vrstev DNA", pro všechny čtenáře webůwww.transformace.info a https://kryon.webnode.cz/ platí cena speciální, zvýhodněná, naším prostřednictvím a to 260,- Kč (plus dopravné, viz níže). Základní, maloobchodní cena knihy je 295,-Kč

Pro využití této zvýhodněné ceny zasílejte své objednávky přímo na tento email:kniha@transformace.info (pokud máte potíže s tímto e-mailovým odkazem, klikněte na něj pravým tlačítkem a zvolte "Kopírovat e-mailovou adresu". Na tuto adresu pak pošlete email ze své emailové schránky). Tyto objednávky jsou vyřizovány přednostně.

Dodání:
Knihu vám zajistíme vč. zaslání poštou jako doporučenou zásilku popř. při větším počtu knih jako balík (balík Na poštu – dodání 1 den, pouze oznámení o uložení zásilky na poště. Na přání lze zaslat i jako balík Do ruky – dodání do 24 hod. na vaši adresu. Je potřebné zadat telefonní číslo a zásilka je o něco dražší.). Knihy se zasílají vždy až po zaplacení.

Platební podmínky: 
Knihu je možné zaplatit jednak bankovním převodem nebo také poštovní složenkou na účet, jehož číslo vám sdělíme v rámci potvrzení vaší objednávky, vč, i variabilního symbolu (VS). 
Možná je též platba při dodání knihy na dobírku,. Tento způsob však cenu doručení zvyšuje o další poštovní poplatek (viz níže)
  • 1 – 2 ks zasíláme jako doporučenou zásilku za snížené poštovné a balné 65,- Kč, tj.325,-Kč za 1 knihu (260 + 65), resp. 585,-Kč za  2 knihy (520 + 65).  V případě zaslánína dobírku tj. vč. poplatku za dobírku jsou celkové poštovní poplatky ve výši 100,-Kč k ceně knih, tj. 360,-Kč (1 ks), resp. 620,-Kč (2 ks)
  • 3 ks zasíláme jako doporučenou zásilku poštovné a balné vč. pojištění  100,-Kč a vč. poplatku za dobírku je poštovné  145,- Kč.
  • 4 ks zasíláme jako balík Na poštu poštovné a balné vč. pojištění  je 115,-Kč a vč. poplatku za dobírku je poštovné  155,- Kč.
  • 5 - 10 ks zasíláme jako balík Na poštu a poštovné a balné vč. pojištění  120,- Kč  a vč. poplatku za dobírku je 160,- Kč

Osobní převzetí:
Pro pražské zájemce o knihu existuje možnost osobního vyzvednutí knihy, bez dalších poplatků, v centru Prahy, přibližně asi 200 m od náměstí I.P. Pavlova. Vzhledem k tomu, že jde pouze a jen o výdejní místo, přesnou adresu sdělujeme jen konkrétnímu zájemci, po zaplacení ceny knihy, abychom předešli nedorozuměním.

 

Objednávky na Slovensko:

 

Slovenští zájemci si mohou knihu objednávat také na téže mailové adrese kniha@transformace.info .  
Knihu zašleme po zaplacení ceny knihy na zadaný bankovní účet, jehož číslo ve tvaru IBAN a také kod SWIFT, budou uvedeny v potvrzení objednávky. Avšak poštovní poplatky jsou vyšší. Platba probíhá v eurech
 
Platební podmínky: 
  • 1 ks     celkem    430,-Kč tj. ±15,90 €, dle použitého, platného denního kursu.
            Při objednání více ks najednou, je cena přepočtená na 1ks v zásilce nižší: 
  • 2 ks    celkem    770,-Kč tj. 28,40 €  (385,00 Kč resp. 14,20 € na 1 knihu v zásilce),
  • 3 ks    celkem 1.020,-Kč tj. 37,65 € (340,- Kč tj. 12,55 € na 1 knihu v zásilce),
  • 4 ks    celkem 1.280,-Kč tj. 47,25 € (320,-Kč tj. asi 11,82 € na 1 knihu v zásilce).
 
Pro případný vyšší počet knih sdělíme cenu individuálně. 

—————

Zpět