"Zasvěcení" podle stejnojmenné knihy autorky Elizabeth Haich.

17.09.2014 15:35

 

Ahoj přátelé,

před pár měsíci vznikla při našem sezení po úplňkové meditaci myšlenka požádat Hanku Benešovou, aby se pokusila, se svými hereckými kolegy uspořádat jedno jejich představení čistě jen pro nás. Jak asi všichni, tedy ve většině případů, víte, kteří jste byli u toho přítomní, jedná se o představení s názvem "Zasvěcení" podle stejnojmenné knihy autorky Elizabeth Haich

Soubor, ve složení Hanka Benešová, Táňa Fišerová, Alfréd Strejček a Milada Karez nám vyšel vstříc a představení pro nás se uskuteční 15.12 2014 v 19:30 hod. Nebo si můžete vybrat individuální návštěvu představení dle termínů, jak je uvádí v pozvánce Hanka.

Dnes tedy Vám zasílám Pozvánku, kterou napsala Hanka Benešová  a také letáček k tomuto představení.

Na Hančinu adresu uvedenou v pozvánce zasílejte své objednávky, platby budou následovat až fyzicky před představením, v pokladně divadla.

Pěkný den


Láďa

 

Milí  přátelé,

možná jste někteří z vás četli autobiografický román Elizabeth Haich Zasvěcení. Protože je to velmi silný příběh a poznání v něm hluboké a nadčasové, pokusili jsme se ho převést formou vyprávění také na jeviště. A speciálně pro Vás, příznivce Evičky Puklové, jsme zadali termín tohoto představení. Ráda bych Vás tedy pozvala 15. 12. 2014 do Řetězové ulice č.7, do zvláštního a mimořádného prostoru gotického sklepa, který Vám možná bude evokovat pobyt uvnitř pyramidy, kde také v dávném Egyptě autorčino zasvěcení proběhlo.

Pokud by někomu z Vás nevyhovoval daný termín, můžete samozřejmě přijít na kterékoli jiné představení. Aktuální termíny do konce roku jsou 1.10., 11.11. a 8.12. Vstupenky si, prosím, objednávejte přímo u mne na emailové adrese hana.benesova15@centrum.cz. Cena vstupenky je 170 kč a kapacita sálu je 55 míst, tedy komorní prostředí. Prostor je vytápěný, k dispozici je malé občerstvení, ale s omezeným počtem míst, takže doporučujeme posezení ve větším počtu orientovat spíše do kavárny Montmarte nad divadlem (zadní místnost možno rezervovat jako nekuřáckou). Představení je bez přestávky, délka cca 90 minut.

Moc se na Vás všichni těšíme!

Hanka Benešová

—————

Zpět