Zpráva speciální komise USA pro modifikace klimatu a počasí z roku 1965

01.11.2013 20:12

Zpráva speciální komise USA pro modifikace klimatu a počasí z roku 1965

 
Modifikace počasí jsou prováděny vládami států již více než 50 let

Na níže uvedené adrese naleznete 150stránkový dokument americké vlády Modifikace počasí a klimatu z r. 1965 (Weather and Climate Modification), svědčící o tom, že modifikace počasí jsou vládami různých států světa prováděny minimálně již od 2. světové války, a celosvětově v rozsáhlém a stále se stupňujícím měřítku minimálně od roku 1965.

Dokument je anglicky, ale i letmý pohled do jeho obsahu snad pomůže pochopit těm, kteří si myslí, že modifikace počasí nemohou existovat, nebo že jsou vzdáleným budoucím projektem ...

Nyní, téměř o 50 let později, již technologie řízení počasí, vyvíjené zejména armádními "vědci", pokročily tak, že si jejich možnosti ani nedokážeme představit.

Na této planetě je v současnosti řízeno či manipulováno veškeré počasí a přirozené počasí již vůbec neexistuje, aniž by o tom normální populace byla kdykoliv a jakkoliv informována. Vlády světa používají počasí jako zbraň nejen vůči "nepříteli", ale i proti vlastnímu obyvatelstvu. Viz např. nedávná tornáda v Texasu a Oklahomě USA, kde americká vláda zavraždila/dovolila zavraždit klimatickými zbraněmi desítky lidí.

Dnešní třicátníci až čtyřicátníci, v některých zemích (USA) možná i padesátníci už stěží zažili přirozené počasí, takže se nelze divit, že netuší, proč by neměli důvěřovat televizním meteověštcům - zaprodancům klimateroristů.

https://www.nsf.gov/nsb/publications/1965/nsb1265.pdf

Ilustrační snímky dokumentu:




 

Zdroj : orgo-net.blogspot.cz/2013/05/zprava-specialni-komise-usa-pro.html

—————

Zpět